Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Δροσερο γλυκο με ζελέ και γιαουρτι

Ζελεδοκατασταση…….
Εικόνα 099


Υλικά
2 φακελάκια ζελε τις αρεσκειας σας
1 γιαουρτι στραγγιστο
1 1/2 ποτηρι νερο κρυο
2 ποτηρια βραστο νερό
2 κουτ.σουπάς ζαχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε το ζεστό νερό μέσα σε ενα βαθυ μπολ, ριχνουμε μεσα τα φακελακια του ζελε και την ζαχαρη,
Εικόνα 060
τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν, επειτα προσθετουμε το κρυο νερο και το γιαουρτι
Εικόνα 062
και χτυπαμε με το μιξερ για 1-2 λεπτα,
Εικόνα 064
το βαζουμε σε μια φορμα ή σε μικρα μπολακια και επειτα στο ψυγειο για 4-5 ωρες μεχρι να παγωσει το γλυκο.
Καλή επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Για πιο εντονη γευση μπορειτε να βαλετε γιαουρτι με γευση φρουτων
Οι φωτογραφιες και η εκτελεση ειναι της Λενας Τσαφής.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More