Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ

Περιγραφή συνταγής

Μπανάνες, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη. Υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας. Απολαύστε γρήγορα σπιτικό παγωτό με την γεύση των φρούτων που αγαπάτε!


Συστατικά συνταγής

375 ml κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζάχαρη

3 ωμές μπανάνες

Οδηγίες συνταγής

Πολτοποιούμε τις μπανάνες στο μίξερ, προσθέτουμε την ζάχαρη με την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα παγωτού και ανά 45 λεπτά ανακατεύουμε!

Διάρκεια: 10 λεπτά προετοιμασία & 5 ώρες ψύξη


lovecooking.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More