Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Aπολύμανση στο Ηράκλειο Κρήτης

 Η πόλη του Ηρακλείου έχει  ιδιαιτερότητες σχετικά με την απολύμανση εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλους κλπ.

Οι θερμοκρασίες, η υγρασία, η πυκνότητα των κατοικιών , η άναρχη δόμηση  και το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης του Ηρακλείου συμβάλλουν στην μεγάλη ανάπτυξη παθογόνων εντόμων με σημαντικούς κινδύνους για τους κάτοικους του Ηρακλείου.

Εμείς στην ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ αναγνωρίζουμε καθημερινά τα προβλήματα απολύμανσης στο Ηράκλειο, που ξεκινούν από το εξωτερικό της οικίας και προσβάλλουν τα σπίτια που κατοικούμε.

Οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα κουνούπια, οι  ψύλλοι και άλλα βλαβερά έντομα που βρίσκονται στον αστικό ιστό της πόλης του Ηρακλείου χρειάζονται επαγγελματική απολύμανση από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Η απολύμανση – απεντόμωση στο Ηράκλειο αν γίνει σωστά από κάποια εταιρεία απολυμάνσεων  θα απαλλάξει με επιστημονικό τρόπο τα ενοχλητικά και επικίνδυνα έντομα.

Οι απολυμάνσεις  στο Ηράκλειο διενεργούνται από την ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μη σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους. Πολλές φορές συγχέεται με την απεντόμωση, η οποία αναφέρεται στην καταπολέμηση εντόμων αλλά και με την μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα από εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, αλλά και σε περιπτώσεις που γνωρίζουμε την ύπαρξη μικροβίων.

Πότε γίνεται η απεντόμωση – απολύμανση στο Ηράκλειο;

Η απολύμανση – απεντόμωση είναι απαραίτητη να γίνεται 2 φορές τον χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο ειδικά για το Ηράκλειο Κρήτης ), λόγω του ότι αυτές είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες τα περισσότερα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής.  

Ειδικά για το Ηράκλειο: Τι κερδίζετε με τις έγκαιρες απολυμάνσεις;

Όταν υπάρχουν χώροι όπου υπάρχουν τρόφιμα αλλά και μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, είναι απαραίτητο να διενεργούνται περιοδικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις στην περιοχή Ηρακλείου. Η έγκαιρη απολύμανση προλαμβάνει τις δυσάρεστες παθογόνες προσβολές από έντομα και γενικά συμβάλλει δραστικά στην άριστη υγιεινή κάθε χώρου.  

Εάν ζείτε στο Ηράκλειο Κρήτης η ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ είναι δίπλα σας με οικονομικές τιμές και διενεργεί εφαρμογές μόνο με επιστήμονες γεωπόνους.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More