Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ποιά είναι η κατάλληλη εποχή για απολύμανση;

 Εάν βρίσκεστε κοντά στο Ηράκλειο και χρειάζεστε Απολύμανση – Απεντόμωση μπορούμε να σας συμβουλέψουμε ή  να καταπολεμήσουμε την προσβολή. Οι κατσαρίδες , τα μυρμήγκια, οι ψύλλοι και ακάρεα είναι μερικά από τα έντομα  που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα σε μια  οικία ένα κατάστημα ή μια εταιρία και να προκαλέσουν ανεπιθύμητες καταστάσεις.  Η υγεία των ανθρώπων  που βρίσκονται στους χώρους αυτούς είναι σε κίνδυνο αφού πολλές φορές τα έντομα και  τα παράσιτα μεταφέρουν μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά  προβλήματα υγείας.

Η καλύτερη λύση είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Εμείς στην Όλα Τέζα Απολυμαντική στο Ηράκλειο Κρήτης  μπορούμε να σας βοηθήσουμε όταν επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους μας.

    1. Απολύμανση είναι η διαδικασία με την oπoία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί οι οποίοι μπορούν να είναι επικίνδυνοι σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με ανθρώπους ενώ απεντόμωση είναι η διαδικασία καταπολέμησης των εντομών.
    2. Αν αναρωτιέστε ποιά  είναι η κατάλληλη εποχη για να πραγματοποιηθεί απολύμανση και απεντόμωση στον χώρο σας η πιο σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από την εποχή, το ιστορικό και η κατάσταση του χώρου καθώς και η περιβάλλοντες οικίες ή φρεάτια που υπάρχουν κοντά.
    3. Η Όλα ΤΕΖΑ Απολυμαντική στο Ηράκλειο Κρήτης είναι μια εταιρεία απολυμάνσεων που εξειδικεύεται σε απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες και μπορεί να σας συμβουλέψει δωρεάν. Όσον αφορά την απεντόμωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αφορά όλα τα ενοχλητικά και επικίνδυνα έντομα για τον άνθρωπο (κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες, έντομα αποθηκών, ψύλλοι, κοριοί, μυρμήγκια, σφήκες,  ξυλοφάγα  έντομα, ακάρεα, τσιμπούρια, αράχνες, σκορπιοί και μυριόποδα) και αντιμετωπίζονται με ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης. Κάθε έντομο καταπολεμάται με την αντίστοιχη μέθοδο και σκεύασμα που είναι  ιδανικό για την βιολογία του.
    4. Οι Απολυμάνσεις χώρων που έχουν εκτεθεί στον ιό SARS-COV-2   παρέχονται με σκευάσματα που έχουν ευρύ  αντιμικροβιακό φάσμα προστασίας. Οι Μικροοργανισμοί όπως ο ιός SARS-COV-2,  Legionella pneumophila  (λεγιονέλλα), Aspergillus lumigalus, Bacillus cereus, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Pseudomonas  aeruginosa, Candida albicans, Saccharomyces cerevisiae, Proteus mirabilis, Salmonella typhimurium, Streptococcus faccium, Staphylococcus aureus, Proteus vulgaris, salmonella choleraesius κ.α. καταπολεμούνται  με μείωση πληθυσμού κατά 99.9%.
    5. Οι απολυμάνσεις γίνονται και με την μέθοδος της ψυχρής εκνέφωσης και  με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας  και τα κατάλληλα απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης η Όλα Τέζα Απολυμαντική μπορεί να σας δώσει τη λύση σε ανάγκες  Απολύμανσης, Απεντόμωσης.

 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More