Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

Η ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ
Σε ποιους χώρους πρέπει να γίνεται απολύμανση?


Γενικά υπάρχει μία παρανόηση σχετικά με την απολύμανση και απεντόμωση.
Είναι δύο διαφορετικές αντιμετωπίσεις οι οποίες για τον πολύ κόσμο είναι μία.
Ας δούμε όμως τις διαφορές τους:
Απολύμανση είναι η διαδικασία που καταπολεμούμε ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς.
– Απεντόμωση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταπολεμούμε έντομα και παράσιτα.
– Μυοκτονία είναι η εφαρμογή τρόπων για την καταπολέμηση τρωκτικών, δηλαδή ποντικιών και αρουραίων.
Κάτι που ακούμε πολύ συχνά εμείς οι επαγγελματίες είναι να μας ζητείται να γίνει απολύμανση σ ένα χώρο για έντομα, πχ. κατσαρίδες. Στην πραγματικότητα η ανάγκη του πελάτη είναι η απεντόμωση.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την απεντόμωση με την πραγματική της έννοια.
Εξωτερικά του σπιτιού μπορεί να γίνει ψεκασμός σε όλους τους χώρους. Δεν είναι πάντα κάτι που ενδείκνυται γιατί ο επαγγελματίας δεν θα ήθελε να φορτώσει με εντομοκτόνο όλο το χώρο. Ο ίδιος θα κρίνει ποιο είναι το καλύτερο σημείο για την προσθήκη του φαρμάκου ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανάλογα την προσβολή και το  έντομο θα χρησιμοποιήσει την κατάλληλη διαδικασία και το ιδανικό σκεύασμα.
Για την αντιμετώπιση των κουνουπιών ο ψεκασμός θα γίνει εκεί όπου υπάρχει πρασινάδα, χλόη και νερό. Όταν υπάρχει προσβολή από κατσαρίδες τότε το κύριο μέλημα μας είναι τα φρεάτια. Ψεκάζουμε και στα μπαλκόνια εκεί που πιστεύουμε οτι είναι η διαδρομή των εντόμων.
Στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού,  μπορούμε να ψεκάσουμε όλο το σπίτι. Τα ντουλάπια στην κουζίνα είναι το βασικό σημείο που τα έντομα βρίσκουν φαγητό και νερό άρα είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας. πίσω και κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές, στον νεροχύτη και κάτω από αυτόν θα εφαρμόσουμε επίσης  καταπολέμηση.
Οι πόρτες, τα  παράθυρα και τα δωμάτια, ανάλογα βέβαια και το πρόβλημα που έχετε στο σπίτι σας είναι ένα σημείο που θα εφαρμοστεί η εντομοκτονία. Το μπάνιο είναι το δεύτερο δωμάτιο του σπιτιού που είναι πολύ σημαντικό μετά την κουζίνα. Τα σιφόνια είναι το πρώτο και κυριότερο σημείο που θα καταπολεμήσουμε τα έντομα κατά την διαδικασία της απολύμανσης (απεντόμωσης).
Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε  μαζί μας στην ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ για να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση απεντόμωσης – απολύμανσης – μυοκτονίας.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More