Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Παγωμένο καφέ με σοκολάτα


Υλικά
½ φλ.τσαγ σοκολάτα κουβερτούρα 55% περιεκτικότητα σε κακάο λιωμένη

1 κ.σ κακάο σκόνη άγλυκο
2 κ.σ στιγμιαίο καφέ ή ανάλογα πόσο βαρύ θέλετε να είναι
1 κ.γλκ ζάχαρη άχνη ή καφέ ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγ γάλα
½ φλ.τσαγ παγωτό βανίλια

Διαδικασία
Ρίχνουμε σε ένα μεταλλικό μεσαίο μπόλ τα υλικά και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να παγώσει. Βγάζουμε το αφήνουμε λίγο και το σπάμε με πιρούνι σε κομμάτια. Αδειάζουμε σε ένα ποτήρι και απολαμβάνουμε το παγωμένο καφέ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More