Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Άλεξ και πάλι στο προσκήνιο

 Η υπόθεση εξαφανισης του μικρου Άλεξ και πάλι στο προσκηνιο καθώς  σημερα είναι η δίκη του παππού των δύο ελληνόπουλων, που εμπλέκονται την μυστηριώδη υπόθεση.


Η  είδηση της άγριας δολοφονίας του μικρού Άλεξ και "σκοτεινές" λεπτομέρειες  οι οποίες αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, έχουν  συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ η μητέρα του Νατέλα Ιντσουαϊντσε , δεν έχει σταματήσει στιγμή να ψάχνει με αγωνία προκειμένου να μάθει τι απέγινε το παιδί της.


Επίσης, σήμερα έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ο γνωστός ιδιωτικός ντεντέκτιβ , Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε συμβάλλει για τη διευκόλυνση της υπόθεσης.


Μάλιστα, σε συνέντευξή του είπε πως ο πόνος της  τραγικής μητέρας για τον άδικο χαμό του παιδιού της εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι μεγάλος.  «Έχω την αίσθηση ότι αυτή η γυναίκα, έστω και μετά από τόσα χρόνια πρέπει να δικαιωθεί, έστω και μετά από τόσα χρόνια, καθώς έδωσε ήθος στην ελληνική κοινωνία με τη συμπεριφορά της και δίδαξε πολλά. Κάποια στόματα πρέπει να ανοίξουν για να απαλύνουν τον πόνο της, Επιτέλους, πρέπει η κοινωνία μας να αποκτήσει ηθική σιδήρου και όχι “σιλικόνης”!»


 Star.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More