Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Μανιτάρια Πανέ με σος Γιαουρτιού


Πεντανόστιμα!!!και μην εκπλαγείτε αν σας ρωτήσουν τι κρέας είναι.


Υλικά
500 γρ. μανιτάρια πλευρότους
3 αυγά
φρυγανιά τριμμένη
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι

Για τη Σος
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
2 κ.σ χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόψτε λίγο το κοτσάνι από τα μανιτάρια και χωρίστε τα ένα, ένα.
Σε μπολ, βάλτε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπήστε τα πολύ καλά. Βουτηξτέ μέσα το κάθε μανιτάρι (προσοχή μην το αφήσετε πολύ ώρα μέσα στα αυγά, το μανιτάρι έχει την ιδιότητα να απορροφά τα υγρά, είναι σαν σφουγγάρι γι' αυτό και δεν το πλένουμε ποτέ, απλά το σκουπίσουμε με μια πετσέτα)
Βάλτε το στη φρυγανιά και πατήστε το με το χέρι, να παναριστεί καλά.
Σε ένα τηγάνι βάλτε το λάδι να κάψει και τηγανίστε τα σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά, βγάλτε τα σε απορροφητικό χαρτί.
Ανακατέψτε το γιαούρτι με το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε το με τα μανιτάρια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More