Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αναστόπουλος: "Στο τέλος θα αποφασίσω για το αν θα μείνω"


Στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνει γνωστή την απόφαση του για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ τη νέα χρονιά, όπως δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος.Αναστόπουλος: "Στο τέλος θα αποφασίσω για το αν θα μείνω"
 Ο τεχνικός του ΟΦΗ  σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε για την συνεργασία του με τον ΟΦΗ, για ο θέμα Βεζυρίδη, για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι με τον Παναθηναικό…
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδος:
«Σκoπός ήταν να πρεσάρουμε καλά και να φύγουμε στον αιφνιδιασμό, αν αυτό θεωρείται άμυνα τι να πώ. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να έχει μεγάλη απόσταση τα στόπερ με τον επιθετικό. Εμείς θέλουμε η άμυνα να είναι σε κοντινή απόσταση με το κέντρο. Θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αν έπαιζα εγώ θα κονόμαγε ο ΟΦΗ(γέλια). Δεν παίζουμε μόνοι μας. Και ο Ολυμπιακός τις μεγάλες νίκες στην Ευρώπη τις έκανε με σωστή άμυνα και έφευγε στην αντεπίθεση με γρήγορους παίκτες».
Για τον επαναληπτικό στο Ηράκλειο:
«Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Όταν έρθει η στιγμή θα αξιολογήσουμε το παιχνίδι. Μόνο μια ομάδα σαν την δυναμική του ΟΦΗ θα προορούσε να κάνει αυτό που κάνει και να ξεπερνάει τα προβλήματα. Μιλάμε για ένα ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων. Ευτυχώς που υπάρχουν παίκτες ακόμα που παίζουν για την φανέλα. Όλα αυτά δεν τα λέμε για να δικαιολογηθούμε αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Είναι μια χρονιά για να εδραιωθεί η φετινή για τον ΟΦΗ. Δεν αρμόζει αυτό στην ιστορία του ΟΦΗ όμως για φέτος έτσι έχουν τα πράγματα. Αν είχε ο ΟΦΗ τα χρήματα του Πανόπουλου ή του Σπανού θα ήταν μέσα στην τριάδα».
Για το αν θα μείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι…
«Δεν είναι της παρούσης αυτό.  Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε . Δεν μπαίνω στην λογική αυτή από τώρα. Όταν πάω σε μια ομάδα ξέρω τι γίνεται. Εχουμε μια ωραία σχέση με τον κόσμο, την διοίκηση και τους παίκτες. Δεν θα είμαι εγώ το πρόβλημα».
Για τον νεαρό τερματοφύλακα Σαχσανίδη…
«Τον πήραμε το καλοκαίρι με τον Μαχλα στον σχεδιασμό που κάναμε από τον Ασπρόπυργο. Είχα και μία επικοινωνία με ένα φίλο μου προπονητή που είπε καλά λόγια για τον παίκτη. Είναι εξελίξιμος και μέσα από τετοια παιχνίδια όπως αυτό με τον Ολυμπιακό περιμένεις να δείξεις την αξία σου. Είναι στο χέρι του, να δείξει ότι αξίζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έχει την ομορφιά του για πολλούς λόγους και φέτος πολλοί από τους λεγόμενους τρίτους τερματοφύλακες έχουν πάρει ευκαιρίες.  Θα σας πάω μερικά χρόνια πίσω. Θυμηθείτε το έγινε με  τον Σαργκάνη. Μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Λαμία και δεν ξαναβγήκε από τότε».
Για την υπόθεση Βεζυρίδη…
«Ο Βεζυρίδης είναι ένα παιδί ενήλικο. Ενας καλός τερματοφύλακας που τον  γνωρίζω καλά καθώς είχαμε συνεργαστεί μαζί και στην Κέρκυρα. Θα έρθει και το 2ο δείγμα και κάνει ενέργειες για να αποδείξει την αθωότητα του. Τα είπαμε λίγο βιάστηκα στο ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ο Βεζυρίδης λέει ότι θα αποδείξει την αθωότητα του. Ας είμαστε λίγο υπομονετικοί. Ας περιμένουμε λίγο, τον ξέρω και σαν ποδοσφαιριστή και σαν χαρακτήρα και πιστεύω πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα μιλήσουμε σήμερα με τον Πολυχρόν»η.
Για τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις περισσότερες ομάδες…
«Θα αρχίσω κάπως αλλιώς. Πριν 2 μέρες διάβασα στην εφημερίδα πως η κυβέρνηση της Ισπανιας ψάχνει λύσεις για τις ομάδες που χρωστάνε, ώστε να πάρει λεφτά  το δημόσιο για να πληρωθούν τα χρέη αλλά και να μην διαλύσουν οι ομάδες. Αν λάβουμε υπόψη τις χθεσινές αποφάσεις, είναι ένας  αργός θάνατος για μια ομάδα η χθεσινή απόφαση. Πως μπορεί να σταθεί στην superleagu μια ομάδα όταν δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές όλο το χρόνο. Δεν θα πέσει την μία χρονιά και θα πέσει την άλλη».  
Για το αν έχει στο βάθος του μυαλού του να κάτσει κάποια στιγμή στον πάγκο του Ολυμπιακού…
«Είναι μια ερώτηση υποθετική και δεν είναι της παρούσης στιγμής.. Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή. Εγώ είμαι στον ΟΦΗ πάρα πολύ καλά και δεν σκέφτομαι το μετά».
Για την Εθνική και αν πιστεύει πως μπορεί να κάνει κάτι καλό στο Euro
«Είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από το δικό μας. Έχει μια συνέχεια και θα ανοίξω μια παρένθεση εδώ. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω Γεωργίου και Ταυλαρίδης μαζί με τον Αβραάμ είναι οι καλύτεροι στόπερ. Υπάρχει ο Μάντζιος και ο Παπουλής στους οποίους θα έπρεπε να δοθούν ευκαιρίες. Οι δύο αμυντικοί μας είναι οι καλύτεροι , δεν έχουν ανάγκη να τους προβάλω, το κάνουν μέσα  από την δουλειά τους. Εκτιμώ πολύ τον κ. Σάντος όμως ας κοιτάξει και λίγο στο Ηράκλειο».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό:
«Ο ΠΑΟ δεν παύει να είναι ΠΑΟ, όσα προβλήματα και αν έχει. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Θέλουμε τη νίκη γιατί έχουμε μείνει αρκετό καιρό μακριά  και με νύχια και δόντια θα επιδιώξουμε να την πάρουμε. Πάντα αυτό που μένει είναι η τελευταία εντύπωση μένει». 




cretalive.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More