Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Φατί

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Άρη το καλοκαίρι, εξέφρασε σε γαλλικά ΜΜΕ ο Ρικάρντο Φατί.

Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου αναδεικνύονται συνεχώς μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις και η διοίκηση περιμένει την εισροή του ποσού από τον επενδυτικό όμιλο με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία στα ταμεία της ΠΑΕ, καθώς και τα λεφτά από τη χορηγία του ΟΠΑΠ μετά την έγκριση της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, σε αυτό της το στοίχημα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν προκύψει και έτσι παραμένει η έλλειψη ρευστού που εμποδίζει τη διοίκηση να καλύψει τις υποχρεώσεις της στα θέματα των πληρωμών παικτών αλλά και της αδειοδότησης.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί τον Ρικάρντο Φατί στην αναζήτηση νέου συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στο RMC.

Ο Σενεγαλέζος μέσος αποκάλυψε πως τον Ιανουάριο του παρουσιάστηκε η δυνατότητα να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο προτίμησε να μείνει, καθώς χαρακτήρισε τον Άρη ως ένα σύλλογο που εκτιμά πολύ και που συμμετέχει σε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

«Έγινα μέλος αυτής της ομάδας, αλλά δεν μπορώ να μένω για ένα χρόνο ή έξι μήνες απλήρωτος», συνέχισε ο 25χρονος άσος.

Παράλληλα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως τον Ιούνιο θα μιλήσει με τη διοίκηση, πιστεύοντας ότι θα του επιτραπεί να αποχωρήσει, δεδομένου του ότι διατηρεί ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα και οι διοικούντες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το καλύψουν οικονομικά.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως στη διοίκηση περιμένουν ενδεχομένως και κάποια πρόταση για την παραχώρησή του προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη.

Έτσι, τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που θέλουν τις ομάδες που αντιμετωπίζουν τέτοια οικονομικά προβλήματα να χάνουν πρώτα τους πρωτοκλασάτους παίκτες τους, φαίνεται πως θα επιβεβαιωθούν το καλοκαίρι στην περίπτωση του Ρικάρντο Φατί.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More