Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο χειρουργός της Γ.Φαρμάκη: Το κορίτσι πέθαινε. Η πίεσή της είχε πέσει στο τρία!


Απίστευτη είναι η είδηση για την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, που πυροβολήθηκε από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, πρώην σύντροφο της πρώτης.
Η κατάσταση της Γωγώς είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και υπήρξε κίνδυνος να χάσει τη ζωή της. Ο χειρούργος Στάθης Τσοχαταρίδης, διευθυντής της Β' χειρουργικής του ΝΙΜΙΤΣ μαζί με τον χειρουργό Διονύση Πινιαλίδη, έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωής της τελευταία στιγμή, μετά και το δεύτερο χειρουργείο. Ο κος Τσοχαταρίδης δήλωσε στο TLIFE: "Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της κοπέλας είναι σταθερή. Κάναμε τη μέθοδο "πάκιν". Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Με αυτό τον τρόπο πάμε να γλυτώσουμε τη ζωή της. Μετά θα δούμε τι έχει κι αν έχει άλλες βλάβες. Αυτή τη στιγμή εγώ την άφησα με 11 πίεση. Είναι σταθερή, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Το βράδυ αυτό είναι κρίσιμο.

Το κορίτσι πριν κάνουμε αυτή τη μέθοδο, ήταν σε απόλυτο κίνδυνο. Η πίεσή της ήταν τρία! Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σωθεί. Το κορίτσι πέθαινε! Πέθαινε! Κάναμε αυτό και η κατάσταση σταθεροποιήθηκε. Αν δεν αλλάξει αυτό, ίσως κερδίσουμε τη ζωή της. Αυτό ελπίζω. Τώρα είναι διασωληνομένη, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον."


Ακούστε τι είπε στις δηλώσεις του ο γιατρός του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ






Δεκάδες φίλοι έξω από το νοσοκομείο  Διάφοροι φίλοι των δύο κοριτσιών που βρίσκονται εκεί, λένε ότι πλέον είναι θέλημα Θεού για το αν θα πάνε καλά τα πράγματα για τη Γωγώ. Η Όλγα ωστόσο, δεν μπορεί να ηρεμίσει και να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Η αδελφή της, Όλγα Φαρμάκη συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός είπε ότι δεν ξέρει πώς έγινε το κακό, γιατί ήταν στον από κάτω όροφο του σπιτιού, όπου διαμένουν.

Η Όλγα έξω από το νοσοκομείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Στο πλευρό της Όλγας είναι και διάφοροι φίλοι της

O Hλίας Βρεττός


O Σέρος Μύρτας

Από το Tlife.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More