Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τέλος για την εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα”

Οι εργαζόμενοι του Άλτερ προχωρούν σε επίσχεση, καθώς όπως είναι γνωστό τα οικονομικά προβλήματα του καναλιού του Μπουρναζίου εξακολουθούν να υπάρχουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε του συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές που της κράτησαν συντροφιά για όλο αυτό το διάστημα και παρά τις δυσχέρειες που υπήρξαν.

Συγκεκριμένα είπε, ενώ έπαιζε ως μουσικό χαλί το “Όσα μου ‘χεις χαρίσει”: “Εγώ σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε χαρίσει, για όσα έχουμε περάσει. Έχουμε περάσει “δια πυρός και σιδήρου” όλοι οι άνθρωποι αυτού του σταθμού. Αντέξαμε και αντέχουμε παραπάνω από όσα πιστεύαμε ποτέ. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Εκτός κάμερας θα τα λέμε σίγουρα. Μπροστά στην κάμερα, ίσως και να τα ξαναπούμε όλοι μαζί. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, ποτέ δεν γνωρίζεις τι σου ξημερώνει. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, σας στέλνουμε την αγάπη μας. Σας ευχαριστούμε για την επιμονή σας να μας ψάχνετε με το τηλεκοντρόλ σας, ακόμα κι αν κάναμε μέρες να φανούμε. Σας ευχαριστούμε που πέρυσι που, ενώ λείπαμε ένα μήνα, με το που γυρίσαμε ήσασταν κοντά μας. Κι ελπίζω αν κάποια στιγμή ξαναγυρίσουμε, θα είστε πάλι εκεί”.

Πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα χάσει την τηλεοπτική επαφή με το κοινό καθώς εμφανίζεται, όπως είναι γνωστό, στο Dancing On Ice. Θα αντέξει όμως για πολύ; Η εμφάνισή της για τους περισσότερους ήταν ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορη.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More