Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το πολυαναμενόμενο «iPhone 5» ήταν τελικά απλώς… iPhone 4S

iPhone 4SΤην ανανεωμένη έκδοση του iPhone 4 παρουσίασε η Apple μετά από καθυστέρηση αρκετών μηνών, απογοητεύοντας αρκετούς που περίμεναν μία εντελώς διαφορετική από τις υπάρχουσες συσκευή. Το νέο πολύ-τηλέφωνο διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερη φωτογραφική μηχανή.
Το iPhone 4s έχει λίγο διαφορετικό σχεδιασμό, αφού έχει το ίδιο σχήμα με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά περιμετρικά ένα μεταλλικό περίβλημα.
Έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το iPad και επταπλάσια ταχύτητα στα γραφικά, που ξεχωρίζουν ειδικά στα παιχνίδια.
Η διάρκεια ζωής της μπαταρία είναι μεγαλύτερη από του iPhone 4 και η εταιρεία υπόσχεται 8 ώρες ομιλίας σε δίκτυα τρίτης γενιάς και 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.
Επιπλέον διαθέτει ειδική κεραία για ταχύτερη μετάδοση και λήψη δεδομένων, καθώς στην κεραία της προηγούμενης έκδοσης είχε εντοπιστεί πρόβλημα και η εταιρεία είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τις πωλήσεις, κάτι που επηρέασε και την τιμή της μετοχής της.
Το νέο iPhone 4s διαθέτει επίσης φωτογραφική μηχανή 8 megapixel και φλας για πιο φωτεινές φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p.
  • Λογισμικό με 200 νέα χαρακτηριστικά
Το νέο λογισμικό iOS 5, που θα είναι διαθέσιμο στις 12 Οκτωβρίου, διαθέτει 200 νέα χαρακτηριστικά, όπως μηνύματα ειδοποίησης χωρίς χρέωση μεταξύ των χρηστών του που διαθέτουν το λειτουργικό, και καλύτερη σύστημα για λήψη αλλά και επεξεργασία φωτογραφιών.
Η παρουσίαση έγινε για πρώτη φορά από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Apple Τίμ Κουκ.
H νέα συσκευή θα κάνει ντεμπούτο στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία στις 14 Οκτωβρίου. Μέχρι τον Δεκέμβριο, το νέο μοντέλο θα έχει φτάσει σε 70 χώρες.
Στην έκδοση με μνήμη 16GB, το 4S θα τιμάται στις ΗΠΑ 199 δολάρια. Η έκδοση των 32 GB θα πωλείται προς 299 δολάρια, ενώ μια τρίτη των 64 GB θα φτάνει τα 399 δολάρια. Το προηγούμενο μοντέλο iPhone 4 θα συνεχίσει να πωλείται με μειωμένη τιμή 99 δολαρίων.


otherside.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More