Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αγαπάει Ίντερ και δεν το κρύβει!

Οπαδός της Ίντερ και μάλιστα λυπημένος με το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δηλώνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, δίνοντας ωστόσο αισιόδοξα προγνωστικά ανάκαμψης για τον ιταλικό σύλλογο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και κάτοχος του τρεμπλ με τους «νερατζούρι» στη δεύτερη σεζόν στο «Σαν Σίρο» δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματα του για την πρώην ομάδα του, η κακή πορεία της οποία στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Serie A σίγουρα τον δυσαρεστεί. Ελπίζει όμως σε γρήγορη «ανάρρωση»…

«Ανέκαθεν υποστήριζα την πρώην ομάδα μου και σίγουρα δε μου αρέσει αυτή η σειρά αποτελεσμάτων. Παραμένω αισιόδοξος, ωστόσο. Σύντομα θα γυρίσει η τύχη και θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε στη «Gazzetta Dello Sport».

Ιδιαίτερη αγάπη εκτός των άλλων φαίνεται ότι έχει και σε έναν πρώην συνεργάτη του. Έτσι φήμες θέλουν τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Μάρκο Μπράντσα, να μετακομίζει από τον ιταλικό σύλλογο στη Μαδρίτη, κάτι που διαψεύδεται από τον Μουρίνιο.

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλοι. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά στην Ίντερ και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, αλλά και στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουμε ανθρώπους που είναι το ίδιο ικανοί».

Σε κάθε περίπτωση, η πιο κοντινή ευκαιρία της Ίντερ να κερδίσει το στοίχημα της ανάκαμψης, επιβεβαιώνοντας και τις προσδοκίες του Πορτογάλου οπαδού της, είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιλ για το Champions League.

Την ίδια ημέρα, η ομάδα του Μουρίνιο περιμένει τη Λυόν, στο «Μπερναμπέου».

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More