Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Αγγουρόσουπα

Υλικά:

  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • μισό κρεμύδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
  • 1/3 κούπας νερό
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι
  • λίγο άνηθο (περίπου μια κουταλιά της σούπας σε ποσότητα)
  • 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Καθαρίστε και κόψτε το αγγούρι σε φετούλες
  2. Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μίξερ
  3. Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν
  4. Βάλτε το μείγμα σε μπόλάκια
  5. Αφήστε το στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες στο ψυγείο για να κρυώσει
  6. Μετά τις 3 ώρες μπορείτε να απολαύσετε την αγγουρόσουπα

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More