Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δημήτρης Μητροπάνος:Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!



Σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων νοσηλεύεται από χθες ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ο 63χρονος λαικός τραγουδιστής, που τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, αυτή τη φορά βρίσκεταιι αντιμέτωπος με μία νέα περιπέτεια υγείας.
Δημήτρης Μητροπάνος new 



Το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Δημήτρης Μητροπάνος ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι θεράποντες γατροί διαπίστωσαν ότι ο τραγουδιστής είχε πρόβλημα κοίλης και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.Ο λαικός ερμηνευτής έκανε εισαγωγή και υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση, τη στιγμή που η υγεία του είναι ήδη βεβαρημένη μετά από όσα έχει περάσει..

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του στενοί συνεργάτες του, φίλοι και βέβαια η σύζυγός του, Βένια. Η κατάσταση του Δημήτρη Μητροπάνου δεν είναι ανησυχητική, καθώς αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο από το νοσοκομείο.

Η προγραμματισμένη για απόψε εμφάνισή του στην Κύπρο, μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση, αναβλήθηκε.

yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More