Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Το αλκοόλ σκότωσε την Amy!

Από την πρώτη στιγμή του άδικου θανάτου της μόλις 27 ετών τραγουδίστριας Amy Winehouse, ο πατέρας της επέμενε ότι η κόρη του ήταν καθαρή από ναρκωτικά.
Σήμερα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης τον επιβεβαίωσαν.
Την Τετάρτη, μετά από πολύμηνες εξετάσεις και τεστ, η ιατροδικαστής Suzanne Greenaway που εξέτασε την τραγουδίστρια μίλησε για υπερβολική κατανάλωση αλκόολ. Τα νούμερα ποσοστού αλκοολ στο αίμα και τα ούρα της Winehouse ήταν τουλάχιστον πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο «οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ» που καθορίζει ο βρετανικός νόμος.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της στις 23 Ιουλίου του 2011 μόλις 27 ετών. Σύμφωνα με τον παθολόγο Suhail Baithun, εικάζεται ότι η ποσότητα του αλκόολ που καταναλώθηκε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και δεν βρέθηκε καμία ένδειξη χρήσεως φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών. Οι ιατρικές αρχές ξεκαθάρισαν ότι η τραγουδίστρια ηθελημένα ήπιε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ γνωρίζοντας τα ρίσκα και τους κινδύνους.
Η γιατρός της καλλιτέχνιδας DrChristina Romete, αποκάλυψε ότι η Amy είχε ξαναξεκινήσει το ποτό λίγες μέρες πριν τον θάνατο της.

Protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More