Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Μαριονέτα της Ρεάλ ο Πέρεθ»

Το να είσαι –καλός- πρόεδρος μίας ομάδας και μάλιστα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα στοίχημα που ακόμα και με τα καλύτερα προγνωστικά δύσκολα κερδίζεις, και κατά τη γνώμη του Ραμόν Καλντερόν ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Ο πρώην πρόεδρος των Μαδριλένων δε μάσησε καθόλου τα λόγια του ούτε προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του διαδόχου του.

Αντιθέτως με κάθε διάθεση ειλικρίνειας διατύπωσε την άποψη ότι ο Πέρεθ ουσιαστικά χειραγωγείται από τους δύο Πορτογάλους της ομάδας, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Χόρχε Μέντες.

Ο ίδιος θεωρεί ότι οι αποφάσεις στο «Μπερναμπέου» λαμβάνονται από τον τεχνικό της ομάδας, αλλά και τον Μέντες που λειτουργεί ως ατζέντης.

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει ως ιδιοκτήτη των Χόρχε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί έξι ή εφτά παίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Μουρίνιο λειτουργεί ως πρόεδρος.

Αυτή τη στιγμή ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι τίποτα άλλο από μία μαριονέτα και πραγματικά εκπλήσσομαι γι’ αυτό», ανέφερε στο «EFE».

Για την ιστορία πάντως, από το 2010 που ο Μουρίνιο κάθισε στον πάγκο της «βασίλισσας», ακολούθησαν οι Σεντράο, Καρβάλιο, Ντι Μαρία, Πέπε και Ρονάλντο, με όλους να έχουν ως εκπρόσωπο τους τον Μέντες.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More