Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αθανασιάδης: «Γκολ και με την ΑΕΚ»

Γκολ και νίκη επί της ΑΕΚ θέλει ο Στέφανος Αθανασιάδης για την αρχή ενός ιδιαίτερα επιβαρυμένου προγράμματος σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο οποίο ωστόσο ο ΠΑΟΚ δε θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί επιτυχώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του νεαρού επιθετικού.

«Μας περιμένει μια ιδιαιτέρως απαιτητική εβδομάδα, που περιλαμβάνει τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν.

Εκτιμώ ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε αυτά τα παιχνίδια, μια και διαθέτει πληθώρα παικτών που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.
Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις. Και αυτή η δουλειά πιστεύω ότι φαίνεται στο γήπεδο. Μακάρι να έρθει και το γκολ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Εξάλλου, το στοίχημα για τον ΠΑΟΚ, όπως τονίζει μεταξύ άλλων στα «Σπορ του Βορρά» το πρόσωπο του –κάθε φετινού- αγώνα των «ασπρόμαυρων», είναι όχι απλά η διεκδίκηση αλλά και η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Κι αν εξαιρέσει κανείς το στραβοπάτημα στο Παγκρήτειο, θα έλεγε κανείς ότι ο «δικέφαλος του βορρά» έχει ήδη δημιουργήσει ιδιαίτερα αισιόδοξα προγνωστικά για την επίτευξη του στόχου του.

«Αν καταφέρναμε και παίρναμε το ‘τρίποντο’ και στον αγώνα με τον Εργοτέλη, θα κάναμε λόγο για μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό είναι το ποδόσφαιρο, με τις νίκες και τις αποτυχίες του. Πιστεύω ότι αυτό που χάσαμε στον αγώνα του Ηρακλείου, θα το πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Για μας στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και φυσικά ο αγώνας με την ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν και δεν έχουμε δει ακόμη την ΑΕΚ, δεν παύει να είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα. Εννοείται ότι αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More