Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συνταγή για Παντζαροσαλάτα

Υλικά:

  • 5 παντζάρια
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτάλι σούπας ξύδι
Εκτέλεση:
  1. Βράστε τα παντζάρια
  2. Ψιλοκόψτε τα παντζάρια (σε κυβάκια καλύτερα για πιο όμορφο αποτέλεσμα) καθώς και τα σκόρδα
  3. Ανακατέψτε τα παντζάρια και τα σκόρδα με το γυαούρτι
  4. Ρίξτε το ξύδι
  5. Ανακατέψτε ξανά

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More