Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Ζωή της άλλης": Η Ξένια επιστρέφει στις οθόνες μας πιο αδίστακτη από ποτέ


Η Αθηνά Οικονομάκου περιγράφει τι θα δούμε στις οθόνες μας τον Οκτώβριο, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς του MEGA.


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ η ηθοποιός λέει πως από την "Ξένια", το χαρακτήρα που υποδύεται, θα πρέπει να περιμένουμε μόνο τα χειρότερα.
 "Θα δείτε την Ξένια πιο αδίστακτη από ποτέ. Θα σκαρφιστεί απίστευτα πράγματα, προκειμένου να καταφέρει να εκδικηθεί την οικογένεια Καλλιφατίδη, την Κάτια και την Ελπίδα".
 Η πρωταγωνίστρια της σειράς λέει πως, η Ξένια δε θα καταφέρει να βρει την αληθινή αγάπη μετά την απογοήτευση που έζησε με τον Στέφανο. Όσο για το φινάλε της σειράς; Η ίδια λέει:
 "Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές συνεχείς... Πιστεύω ότι στο φινάλε κατά κάποιο τρόπο όλοι οι ήρωες θα οδηγηθούν στην κάθαρση και στη λύτρωση. Για κάποιους πάντως, το φινάλε που θα παρακολουθήσουν θα είναι αισιόδοξο και γλυκό και για κάποιους άλλους δυσάρεστο και πικρό"...
 Μετά τη "Ζωή της άλλης" και με το νέο χρόνο, θα βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου στη νέα σειρά του MEGA "Πρωτοβάθμια εξίσωση" όπου, όπως λέει η ίδια, ο ρόλος της θα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της "Ξένιας".
 Η ίδια λέει:

 "Σίγουρα δε θα ξαναέκανα  αμέσως μετά κάτι που να θυμίζει την Ξένια, όπως επίσης δε θα ήθελα να έρθει και στα χέρια μου ένας ρόλος, στον οποίο θα υποδυόμουν το εντελώς αντίθετο έναν... επίγειο άγγελο"...




zappit.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More