Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Η Τζούλια.. κατακτά το Google!

Όλο και ανωδικότερα τα βήματα της απόλυτης Ελληνίδας star Τζούλιας Αλεξανδράτου! Μετά την κατάκτηση ολόκληρου του εντός αλλά και εκτός συνόρων ανδρικού πληθυσμού, η Τζούλια τώρα κατακτά και τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Πιό συγκεκριμένα, η Google Greece δημοσίευσε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση του διαδικτύου στην Ελλάδα, στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποίησε για το Adsense πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής:
Ο όρος «δουλειές στο εξωτερικό» εμφανίζει κατακόρυφη άνοδο στις αναζητήσεις της Google από το δεύτερο τρίμηνο του 2009 και μετά.
Καθημερινά πραγματοποιούνται πάνω από 500.000 αναζητήσεις. Η άνοδος της χρήσης του διαδικτύου μέσω κινητών συσκευών αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, 8 φορές ταχύτερα σε σχέση με τον αντίστοιχο ρυθμό διείσδυσης του διαδικτύου στα PC.
Ο αριθμός των κατοίκων της Ελλάδας με πρόσβαση στο διαδίκτυο ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια.
Πάνω από 200.000 smartphones πουλήθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2010 – αριθμός που ξεπερνά τον αντίστοιχο των επιτραπέζιων υπολογιστών.
30 εκατομμύρια βίντεο προβάλλονται κάθε μήνα μέσω του YouTube.
Ο αριθμός των λογαριασμών σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης φτάνει τα 4 εκατομμύρια.
Ο μέσος εβδομαδιαίος χρόνος που αφιερώνει κάποιος online φτάνει τις 10 ώρες.

Μέσα σ'όλα αυτά τα οποία ανακοινώθηκαν όμως, συμπεριλαμβανόταν και το ότι οι όροι “Tsunami” και «Τζούλια» εμφανίζουν τις μεγαλύτερες εξάρσεις (spikes) ως προς των αριθμό των αναζητήσεών τους, ο καθένας για διαφορετικούς όσο και …ευνόητους λόγους.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More