Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πρωτότυπα άχρηστα gadjets

Όλοι μας λατρεύουμε τα γκατζετάκια που μας διευκολύνουν ή αυξάνουν την παραγωγικότητά μας. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι πιο υπέροχο από το να αποκτάς ένα γκατζετάκι που φαινομενικά δεν έχει καμία πρακτική αξία!

Κούπα φωτογραφικός φακός

Αν θεωρείτε τον εαυτό σας επαγγελματία φωτογράφο, έτοιμο να τραβήξει τις πιο καυτές φωτογραφίες μόδας, τότε αυτή η κούπα απευθύνεται σε εσάς. Μοιάζει με επαγγελματικό φακό φωτογραφικής μηχανής και δεν θα την ξεχωρίζατε ανάμεσα στον εξοπλισμό οποιουδήποτε φωτογράφου. Πέρα από καπάκι που διατηρεί ζεστό το ρόφημά σας, έχει και συρταρωτό μικρό δίσκο για μπισκοτάκια!





Διακοσμητικό γραφείου

Ξεχάστε τα παλιά, βαρετά διακοσμητικά γραφείων. Το Perpendum είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό γλυπτό κινούμενων ξύλων για το γραφείο σας. Οι βραχίονες αυτού του περίεργου αντικειμένου μετακινούνται συνεχώς χωρίς να κάνουν τον παραμικρό θόρυβο. Το γκατζετάκι θα σας υπνωτίσει, αποσπώντας σας από τις εργασίες σας. Μπορεί να μην αρέσει στο αφεντικό σας, αλλά οι συνάδελφοί σας θα το λατρέψουν!





Τρισδιάστατο μπλοκ ζωγραφικής

Ξεχάστε τις τρισδιάστατες τηλεοράσεις και τα Blu-ray. Αυτό το τρισδιάστατο μπλοκ ζωγραφικής αποτελεί την καλύτερη πρόταση της τεχνολογίας που έχουμε δει ποτέ. Ζωγραφίστε οτιδήποτε και δείτε το να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας, καθώς θα φαίνεται να αιωρείται πάνω από τη σελίδα. Ένα αλλόκοτο και ευχάριστο γκατζετάκι για παιδιά κάθε ηλικίας.




Κονσόλα arcade για το i-pad

Για τους φίλους των ρετρό βιντεοπαιχνιδιών, η μίνι κονσόλα iCade για το iPad της Apple είναι απαραίτητη αγορά. Το iCade διαθέτει ένα κλασικό joystick με μεταλλική λαβή και κόκκινη πλαστική μπάλα, με το οποίο μπορείτε να παίξετε διάφορα κλασικά παιχνίδια του Atari από τη δεκαετία του ’80, καθώς και εκατοντάδες άλλα παιχνίδια του
iPad.







Ελικόπτερο για κινητά τηλέφωνα

To Parrot AR Drone είναι ίσως το απόλυτο γκάτζετ. Πρόκειται για ένα τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο που μπορείτε να ελέγξετε μέσω διαφόρων εφαρμογών του κινητού σας. Διαθέτει δύο κάμερες που σας επιτρέπουν να βλέπετε μέσα από το κινητό σας σαν να ήσασταν στη θέση του πιλότου.




Συσκευή κατασκευής πένας κιθάρας

Αν έχετε ξεμείνει από λεφτά και οι πιστωτικές σας κάρτες σάς φαίνονται άχρηστες, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε χρήσιμες πένες κιθάρας με το Pickmaster Plectrum Punch. Βασίζεται στις κλασικές μηχανές διάτρησης και είναι σίγουρα καλύτερο από το να σκίζετε τις παλιές σας πιστωτικές κάρτες και μετά να τις πετάτε.






Τηλε-εξολοθρευτής

Αυτή η άτακτη συσκευή-μπρελόκ σάς επιτρέπει να κλείσετε σχεδόν οποιαδήποτε τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να εκφράζετε με ευκολία τη δυσαρέσκειά σας για τις τηλεοπτικές συνήθειες συγγενών, φίλων ή γειτόνων.





Στυλό - βιντεοκάμερα

Είστε επίδοξοι Τζέιμς Μποντ; Φυσικά και είστε! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να διαθέτετε ένα στυλό – κάμερα! Το στυλό διαθέτει μίνι ψηφιακή κάμερα και μικρόφωνο. Μπορείτε να δείτε τα πλάνα που τραβήξατε συνδέοντας το στυλό με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB.





Τηλέφωνο δεκαετίας ΄80

Αν βαρεθήκατε να έχετε το ίδιο τηλέφωνο που έχουν όλοι, γυρίστε το στο ρετρό με αυτή τη θήκη τηλεφώνου στο στυλ της δεκαετίας του ’80. Μπορεί να μοιάζει με τούβλο, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσει όσους θυμούνται τις πρώτες μέρες των κινητών τηλεφώνων .

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More