Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Η Ηβη Αδάμου στην Eurovision για την Κύπρο

Η νεαρή τραγουδίστρια που εδώ και δύο μήνες συζητά σοβαρά για αν θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό είπε το "Ναι" στην πρόταση που της έγινε από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο.
Μετά απο ώριμη σκέψη της νεαρής τραγουδίστριας και συμβουλές του οικογενειακού της περιβάλλοντος έκλεισε τη συμφωνία.

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά με τρία τραγούδια... η Ήβη Αδάμου, θα εμφανιστεί στο κυπριακό τελικό... για να αποφασίσει το μουσικόφιλο κοινό ποιο από αυτά θα είναι άξιο... να πάρει το μαγικό ticket για να ταξιδέψει με την Ήβη Αδάμου για το BAKU και τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy μέσα από την δισκογραφική της εταιρία υπάρχουν κάποια πολύ δυνατά κομμάτια τα οποία η Ήβη άφησε... στην άκρη ενώ υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο να ετοιμαστούν κι άλλα μέχρι να βγει.. η τελική απόφαση.

Η Ήβη... το εντυπωσιακό κορίτσι με την γλυκιά φωνή, θέλει πάρα πολύ να επιλεχθεί το καλύτερο κομμάτι και να φέρει στην Κύπρο την καλύτερη θέση μέχρι σήμερα... Είναι τόσο επαγγελματίας που προτίμησε να ανακοινωθεί νωρίς η επιλογή της για να δουλέψει σκληρά τόσο με την εταιρεία της όσο κ με το κρατικό κανάλι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πηγη http://grizosgatos.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More