Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ένας στους δύο άνδρες θα χώριζε τη σύντροφό του αν έπαιρνε περιττά κιλά

Ένας στους δύο άνδρες θα χώριζε τη σύντροφό του αν έπαιρνε περιττά κιλά Τα περιττά κιλά αποτελούν σταθερό θέμα καβγάδων ανάμεσα σε ένα ζευγάρι… με την ερώτηση «αγάπη μου, νομίζεις ότι πάχυνα;» να αποτελεί εγγύηση για το ξεκίνημα εντάσεων. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σχεδόν το 50% των αντρών που συμμετείχαν δήλωσαν πως θα χώριζαν με τη σύντροφο τους αν εκείνη αποκτούσε παραπάνω κιλά. Η ίδια έρευα όμως έδειξε ότι οι γυναίκες θα χώριζαν το σύντροφό τους για τον ίδιο λόγο μόνο σε ποσοστό 20%.
Οι γυναίκες σε ποσοστό 18% παραδέχονται ότι «το μέγεθος μετράει», αναζητώντας μεγάλα… προσόντα. Όμως οι άνδρες δείχνουν να απασχολούνται περισσότερο με το θέμα, αφού 51% εξ’ αυτών έχουν ανασφάλεια για τις διαστάσεις τους. Από την ίδια έρευνα που διεξήχθη από τις δημοφιλείς ιστοσελίδες AskMen.com και Cosmopolitan.com προκύπτει ότι τα δυο τρίτα των ανδρών ομολογούν πως έχουν φαντασιώσεις για τις φίλες των συντρόφων τους, σε αντίθεση με το ένα τρίτο των γυναικών.
Ένας άντρας είναι περισσότερο πιθανό να πει ψέματα για τον αριθμό των συντρόφων του (50%) από τις γυναίκες (35%). Στην πράξη για μόλις το 38% των γυναικών θα ήταν ΟΚ εάν ο σύντροφος του ήταν «friend» με μια πρώην του στο facebook.
Στο σκέλος των εξόδων σε ένα ραντεβού, το 59% των αντρών πιστεύουν πως πρέπει να πληρώσει όλο τον λογαριασμό (τουλάχιστον μέχρι να εξελιχθεί η σχέση σε κάτι πιο σταθερό). Μόλις το 33% των γυναικών έχει την ίδια άποψη (ότι πρέπει να πληρώνει ο άνδρας) ενώ το 38% των γυναικών πιστεύουν πως πρέπει να πληρώνουν το μερίδιό τους.



arionradio.com

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More