Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε κείμενο που δημοσίευσε σύνδεσμος οπαδών του Ηρακλή στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο, σχολιάζοντας τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ


Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το "... επί δύο μήνες μας ταλαιπωρείς. Όμως σου υποσχόμαστε, ότι θα τη πληρώσεις αυτή τη ταλαιπωρία διπλή και τρίδιπλη... Όχι εκεί που θα μας περιμένεις με τους μπράβους και τους μπάτσους, αλλά εκεί που θα επιλέξουμε εμείς”!

Το κείμενο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, προκειμένου να προειδοποιήσουν τον τραγουδιστή ότι θα υποστεί τις συνέπειες για την κατάσταση που επικρατεί στον Γηραιό.
Το περιεχόμενο του κειμένου, που είχε τίτλο “Έλεος!!!”, υπέπεσε στην αντίληψη των δικαστικών αρχών, οι οποίες κίνησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ανακαλύψουν τους συντάκτες της ανακοίνωσης και το σκοπό της κοινοποίησης της, σύμφωνα με την “Espresso”.
Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού.
Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για επίσημη θέση της ιστοσελίδας του συνδέσμου φιλάθλων του Ηρακλή “Αυτόνομη Θύρα 10” ή μιας μόνο μερίδας μελών.


ΝewsIt.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More