Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Σοκ: 15 άτομα βίασαν επανειλημμένα ανήλικη στην Κρήτη

Συγκλονίζει η καταγγελία μιας 16χρονης κοπέλας που δηλώνει χρήστης ναρκωτικών ότι περίπου 15 άτομα την βίασαν ομαδικά και επανειλημμένα αφού πρώτα την «πότισαν» με ηρωίνη, ώστε να μην μπορεί να τους αντισταθεί. Η καταγγελία έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και προκάλεσε ανατριχίλα στους αστυνομικούς που την ερευνούν και ήδη έχουν σχηματίσει δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια καθώς και του Νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελία, το βράδυ του Σαββάτου στις Βασιλιές Ηρακλείου ένας 26χρονος με τον οποίο η 16χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση, της χορήγησε ενδοφλέβια δόση ηρωίνης. Αμέσως μετά, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια της ναρκωτικής ουσίας και δεν έχει τη δυνατότητα αντίδρασης, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι δεν περιορίστηκε εκεί. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, στην συνέχεια ο 26χρονος μετέφερε την ανήλικη σε τρία σπίτια, σε δυο διαφορετικές περιοχές του Ηρακλείου, όπου αφού παρέμειναν για διαφορετικά χρονικά διαστήματα, της έδωσε και άλλα ναρκωτικά. Σε αυτά τα σπίτια η κοπέλα βιάστηκε από συνολικά 15 άτομα. Ακόμα δεν έχει εξεταστεί η 16χρονη από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών της, ούτε συνελήφθη κανείς.

Ωστόσο ο 26χρονος προσήχθη από τους αστυνομικούς στο τοπικό Τμήμα, χωρίς όμως να συλληφθεί αφού είχε περάσει η διαδικασία του αυτοφώρου. Η υπόθεση συγκλονίζει το Ηράκλειο και αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης σε όλη την Κρήτη...
star.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More