Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σαν σενάριο ταινίας τρόμου μοιάζει η ιστορία του Michael Kelly.

Ο άνδρας, φορώντας τη μάσκα ενός παρανοϊκού, παραφύλαγε το σπίτι της αγαπημένης του. Όταν εκείνη έβγαλε τον σκύλο βόλτα, αυτός τρύπωσε μέσα και την περίμενε. Όταν επέστρεψε, η 43χρονη Sally Ann Cox μπήκε στην κουζίνα και τότε ο άνδρας της επιτέθηκε.

Τη χτύπησε με το τσεκούρι στο κεφάλι 14 φορές, ενώ η γυναίκα κατέβαλε προσπάθειες να αποφύγει τα χτυπήματά του, βάζοντας ασπίδα στο κεφάλι τα χέρια της. Η οργή των χτυπημάτων του ήταν τόσο μεγάλη που τελικά η λεπίδα σφηνώθηκε μέσα στο κρανίο της.


Η 19χρονη κόρη Amy άκουσε τις κραυγές της μητέρας της και πανικοβλήθηκε. Έτρεξε στο δωμάτιο του αδερφού της Martin για να τον ξυπνήσει κι εκείνη τη στιγμή ο μασκοφορεμένος άνδρας εισέβαλε στο δωμάτιο κραδαίνοντας το τσεκούρι. Ο Kelly έτρεξε πάνω στο αγόρι και η Amy βγήκε από το παράθυρο πηδώντας στο κενό.

Ο 22χρονος Martin αντιστάθηκε γενναία, παλεύοντας με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον σκότωσε με 22 τσεκουριές. Όση ώρα ο νεαρός μαχόταν για τη ζωή του, και η 19χρονη αδερφή του κατάφερε να βγει τρέχοντας από το σπίτι. Η Αmy που είχε πηδήξει από το παράθυρο, υπέστη σοβαρά τραύματα, ενώ έμεινε σε κώμα αρκετό καιρό με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ακόμη και σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν αισθάνεται καθόλου ασφαλής παρ’ όλο που ο Kelly, ο οποίος παραδέχθηκε τις δολοφονίες, καταδικάστηκε σε 30 τουλάχιστον έτη κάθειρξης.

Η Sally ήταν διαζευγμένη, όπως και ο Kelly. Η γυναίκα δεν άντεχε τη ζήλια και την καταπίεση του άνδρα, του ζήτησε να χωρίσουν και τον έδιωξε από το σπίτι της στο Oxfordshire. Εκείνος τότε άρχισε να της στέλνει απειλητικά μηνύματα και η γυναίκα επειδή τον φοβόταν, κοιμόταν με ένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι της, όπως δήλωσε ο πατέρας της στο δικαστήριο.

http://himaira.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More