Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τέλεια φρύδια

Οι περισσότερες από εμάς δεν τα αγγίζουμε. Λάθος. Τα φροντισμένα φρύδια είναι πολύ σημαντικά! Είναι τα τόξα που πλαισιώνουν τα μάτια.

Η καλύτερη ώρα για το grooming των φρυδιών είναι μετά το μπάνιο. Κανόνας πρώτος: σε καμία περίπτωση δεν το παρακάνουμε. Απλά με ένα τσιμπιδάκι «καθαρίζουμε» την κάτω γραμμή των φρυδιών. Καλύτερα να αφαιρείτε λίγες τρίχες κάθε φορά τσεκάροντας συνέχεια στον καθρέπτη και σε φυσικό φως.
Tip: Το φρύδι σας πρέπει να ξεκινά στην εσωτερική γωνία των ματιών!
Για να τα τονίσετε:
1. Επιλέξτε μία απόχρωση μολυβιού για φρύδια που να ταιριάζει πολύ στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.
2. Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα πολύ καλή δουλειά κάνει η μάσκαρα φρυδιών.
3.Μπορείτε να τα τονίσετε με ένα ειδικό πινέλο και ειδική σκιά ξεκινώντας με απαλές, κοφτές κινήσεις από την εσωτερική γωνία των ματιών και προς τα έξω.
4. Κάντε μία παύση στο κέντρο των φρυδιών. Τονίστε το σημείο για να δημιουργηθεί ένα όμορφο τόξο και προχωρήστε μέχρι την εξωτερική γωνία.
Συμβουλή: Μεταξύ μας, τα περιποιημένα φρύδια κόβουν χρόνια και φρεσκάρουν το βλέμμα! Είναι το πιο έξυπνο εφέ λίφτινγκ αρκεί να γίνει προσεκτικά και χωρίς υπερβολές. Εάν δεν αισθάνεστε πολύ σίγουρη καλύτερα να επισκεφτείτε πρώτα μία αισθητικό που θα σας φτιάξει ένα πρώτο, όμορφο σχήμα. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να το συντηρείτε.

jenny.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More