Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Περιγραφή συνταγής Δημιουργείστε μικρά γλυκίσματα με 2 μόνο υλικά.... Ακόμη, ζητείστε απο τα παιδιά να σας βοηθήσουν! Θα λατρέψουν το παιχνίδι με την γλυκιά καρύδα!

Διάρκεια: 10 λεπτά & 30 λεπτά παραμονή στο ψυγείο

Συστατικά συνταγής
  • 3 κ.τ.σ. ζαχαρούχο γάλα
  • 125 γρ. ξύσμα καρύδας
Οδηγίες συνταγής
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με 100 γρ. ξυσμένη καρύδα και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για να σφίξει 30 περίπου λεπτά. Πλάθουμε μικρές μπάλες και τις περνάμε από το υπόλοιπο ξύσμα. Ύστερα τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι τη στιγή που θα τις σερβίρουμε!

Πρόταση για ποτό

“Οίνος ηδύς του Ήλιου” του Ευρυβιάδη Σκλάβου από την Κεφαλονιά.

Οίνος Ηδύς του Ήλιου/Ο.Π.Ε Μοσχάτο Κεφαληνίας (100% Μοσχάτο Λευκό).

Χάλκινο πορτοκαλί χρώμα. Άρωμα ξερού βερύκοκου και μελιού. Γεύση έντονη, φρουτώδης αλλά και με μία ιδιότυπη φρουτώδη τανικότητα που δημιουργεί θαυμάσια ισορροπία μέσα στον γευστικό πλούτο. Ασυνήθιστο στυλ για Μοσχάτο αλλά θαυμάσιο κρασί.

Γιατί ταιριάζουν... αφενός λόγω ομοιότητας γευστικού πλούτου και έντασης του. Ύστερα διότι ο μοσχομυριστός χαρακτήρας του Μοσχάτου ζωηρεύει και φρεσκάρει τη γεύση του επιδορπίου και τέλος επειδή το κρασί συμπληρώνοντας και το προφίλ αρωμάτων του επιδορπίου, ομονοεί μαζί τους και ως προς την αδρότητα των γευστικών χαρακτηριστικών του.


http://www.lovecooking.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More