Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τη δικαίωσε το δικαστήριο

Ελένη Φουρέιρα
To πρωί της Τετάρτης εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Universal Music εναντίον της Minos- EMI και της Ελένης Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Θεόδωρο Μαντά. Αφορμή για τη δικαστική αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο εταιρίες στάθηκε η θορυβώδης μεταγραφή της Ελένης από τη Universal στη Minos καθώς η πρώτη δεν αναγνωρίζει επισήμως το απαλλακτικό που έχει στα χέρια της η τραγουδίστρια, το οποίο όμως φέρει τη σφραγίδα της εταιρίας καθώς και του πρώην (πλέον)  διευθυντή της!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε την πλευρά της Φουρέιρα, ενώ οι δυο πλευρές θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια στις 23 Ιανουαρίου του 2012.

Ο δικηγόρος της Ελένης Φουρέιρα μίλησε αποκλειστικά στο Yupi μετά την εκδίκαση της υπόθεσης: "Η πλευρά της κυρίας Φουρέιρα είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της δίκης αφού η απόφαση του δικαστηρίου με πλήρη αιτιολογία απέρριψε στο σύνολό της την αίτηση της εταιρίας Universal να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία επί της ουσίας θα απαγορευόταν κάθε περαιτέρω δραστηριότητα της Ελένης Φουρέιρα τόσο σε επίπεδο δισκογραφικής παραγωγής όσο και στο επίπεδο της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Θεωρούμε ότι η απόφαση του δικαστηρίου ικανοποιεί τόσο την επιλογή και την εξαιρετική πορεία της Ελένης Φουρέιρα όσο και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αφού διασφαλίζει στον καλλιτέχνη τη δυνατότητα να συνεχίσει απρόσκοπτα την καλλιτεχνική του διαδρομή".

yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More