Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Ξανά στα δικαστήρια

Για μια ακόμη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης θα βρεθούν στα δικαστήρια. Αφορμή αυτή τη φορά το χρονικό διάστημα που θα κάνει διακοπές ο γιος τους, Αλέξανδρος, με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό “People”,  η γνωστή τραγουδίστρια είχε δεχθεί πέρυσι προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο πρώην άντρας της θα μπορεί να κάνει διακοπές με τον μικρό Αλέξανδρο από την 1 έως τις 20 Αυγούστου. Φέτος, όμως, για δικούς της λόγους κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να αναιρεθεί η απόφαση αυτή. Με τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα ζητούσε ο μικρός να ακολουθήσει τον πατέρα του για μια εβδομάδα τον Ιούλιο και για μια ακόμα τον Αύγουστο και το υπόλοιπο διάστημα να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Ωστόσο, η νέα απόφαση του δικαστηρίου, την Τρίτη 5 Ιουλίου, αποφάνθηκε, όπως αναφέρουν πηγές στο περιοδικό τα εξής: « Έγινε ακρόαση των ίδιων και των δικηγόρων τους σε αίθουσα της Ευελπίδων, με παρόντες ένα μάρτυρα από την κάθε πλευρά. Τελικά, επικυρώθηκε ξανά η υπάρχουσα προσωρινή απόφαση για τις διακοπές του Αλέξανδρου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη».

Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια; «Σίγουρα στενοχωρήθηκε, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς», σχολιάζουν στο "People" φίλοι της.

Πρωτο Θεμα - protothema

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More