Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

BIG JULIA ΤΟ ΝΕΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το ριάλιτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Big Julia. Σε τι στάσεις ποζάρει η Τζούλια και τι θα κάνει στην εκπομπή;

Η νέα εκπομπή θα προβάλλεται από την ιστοσελίδα www.bigjulia.com.

To Big Julia θα έχει στιγμιότυπα από την… απλή, καθημερινή ζωή της Τζούλιας Αλεξανδράτου.


Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει με αφίσες στις οποίες απεικονίζεται η Τζούλια να εμφανίζεται μέσα από μια κλειδαρότρυπα να προλογίζει ότι έρχεται το Big Julia Reality.

Κάμερες που θα είναι τοποθετημένες σε κάθε γωνιά του σπιτιού της αλλά και στο αυτοκίνητό της, θα καταγράφουν λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις της διάσημης Ελληνίδας σεξοβόμβας. Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα μας κάνει παρέα καθημερινά και για 24 ώρες το 24ωρο μην αλλάζοντας τίποτα από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα μάλιστα η Τζούλια εμφανίστηκε γυμνή στην παραλία Μαύρο Λιθάρι, κάνοντας γυρίσματα για την εκπομπή.




Δείτε φωτογραφίες από το Big Julia:

  

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ψάχνει συμμετέχοντες για το reality της και ζητάει τα εξής στην αγγελία της:
«Εάν είσαι πανέμορφη κοπέλα ή πολύ όμορφος άντρας, εκπληκτική μαγείρισσα ή ο τέλειος σεφ, μια ασυναγώνιστη ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ η ένας υπάκουος μπάτλερ, ψώνιο ή ΜΟΝΤΕΛΟ, ένας σταρ αδικημένος από το σύστημα, και αναζητάς διέξοδο στα όνειρα σου, τότε είσαι για εδώ! Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΤΕΣΙΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΧΑΝΤ, σου ανοίγει την ΠΟΡΤΑ στην ελπίδα. Δήλωσε συμμετοχή αμέσως τώρα στο bigjulia και διεκδίκησε την είσοδο σου στο ΠΡΩΤΟ και μεγαλύτερο reality του ελληνικού Διαδικτύου».
«Μπορείς να ζήσεις στο ίδιο σπίτι με την ΤΖΟΥΛΙΑ; Μπορείς να αντισταθείς στην εκρηκτική της ομορφιά και στις καυτές της εμφανίσεις; Διαθέτεις τις αντοχές να αντέξεις στις προκλήσεις του απόλυτου sex symbol; Μπορείς να υπομείνεις τις ιδιοτροπίες, τα βίτσια, τις εκρήξεις και τις παραξενιές μιας celebrity; Ποσό γερά νεύρα έχεις; Είσαι έτοιμος να ζήσεις την απομυθοποίηση; Σκέψου καλά πριν το αποφασίσεις! Εάν όμως είσαι σίγουρος για τις αντοχές σου, τότε τόλμησε το! Εάν και η ΤΖΟΥΛΙΑ σε αντέξει και δεν σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές, τότε διεκδικείς 10.000 μετρητά. Αξίζει τον κόπο!»
Προϋποθέσεις:
1) Να είστε ενήλικες
2) Να στείλετε e-mail, φωτοτυπία ταυτοτητες, αριθμό τηλεφώνου στο site του reality
http://himaira.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More