Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΕΡΟΣ 1)

5) Λούτρινα κακά και τσίσα


Τα κακάκια και τα τσισάκια σε λούτρινα κουκλάκια-παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα παιδιά σας αισθάνονται άνετα με κατούρημα και τα κακά. Τώρα το πώς θα κάνει κάποιος το παιδί του άνετο με την ιδέα της αφόδευσης και των ούρων παίζοντας με σταγόνες από ούρα και κακά είναι κάτι που δεν έχω ακόμη καταλάβει. Και παρόλο που αυτοί που σχεδίασαν αυτό το παιχνίδι είχαν στόχο να βοηθήσει με την εκπαίδευση στην τουαλέτα, μου φαίνεται ότι η διδασκαλία των παιδιών παίζοντας με ένα τέτοιο παιχνίδι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

4) Η κούκλα που ταϊζεται από το στήθος

Αυτή η κούκλα είναι κατασκευασμένη από την ισπανική εταιρεία Berjuan. Ας ξεκινήσουμε με το σλογκαν του προϊόντος: "Επειδή δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να έχετε στήθος για να ξεκινήσετε θηλασμό του μωρού σας". Το παιχνίδι έχει ως εξής: το κοριτσάκι φοράει ένα στηθόδεσμο με λουλούδια στη περιοχή των θηλών και ύστερα τοποθετεί το στόμα της κούκλας στα λουλούδια. Όταν γίνει αυτό, τότε το μωρό αρχίζει να θηλάζει.

3)Stripper Pole
Είτε το πιστεύετε είτε όχι μια βρετανική εταιρεία παρήγαγε ένα παιχνίδι για να μάθουν τα νεαρά κορίτσια να χορεύουν σε.... στύλο. Ευτυχώς, κάποιοι αποφάσισαν να το αποσύρουν από τα ράφια, αλλά, δυστυχώς, μέχρι τότε δεκάδες γονείς το είχαν αγοράσει στις κόρες τους. Η εκστρατεία μάρκετινγκ για το προϊόν αυτό είναι απίστευτη: "Απελευθερώστε το γατάκι του σεξ αποσύρουν μέσα σας... απλά επιμήκυνε τον σωλήνα, βάλτε σέξι μουσική και θα τα πας καλά!" Θυμηθείτε - αυτό έγινε για προ-έφηβα κορίτσια. 


2)Ο Παντοδύναμος Θεός

Ο "Παντοδύναμος Θεός" είναι μια φιγούρα που πωλείται από την "Jesus Christ Superstore".Το "παιχνίδι" όπως φαίνεται και στην εικόνα διαθέτει μία φιγούρα που μοιάζει με Θεό με μακριά λευκή γενειάδα φορώντας ένα μακρύ λευκό παλτό. Αυτή η φιγούρα μάλιστα, συνοδεύεται με ένα Καλάσνικοφ ΑΚ-47 και το ατυχές λογότυπο πάνω στο κουτί που λέει το εξής: "Αυτός είναι η βασιλεία, η δύναμη και η δόξα». ΕΛΕΟΣ!


1) Ψιλοκομμένη κυρία

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στο νούμερο 1 της λίστας με τα χειρότερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ. Αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία. Περιλαμβάνει μια τσάντα με μία κυρία που την έχουν κόψει σε κομμάτια. Είναι πλήρης...με το αίμα να στάζει από τις πληγές της και πιτσιλισμένο αίμα στο πρόσωπό της. Ιδανική λύση για το γονέα που θέλει να αποσπάσει την προσοχή του μελλοντικού κατά συρροή δολοφόνου παιδιού του από τη θανάτωση των ζώων. 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More