Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

CHEESECAKE ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ






Περιγραφή συνταγής Μια πεντανόστιμη συνταγή για cheesecake! Απλά και γρήγορα θα έχετε ένα τέλειο γλυκό με ζουμερή μαρμελάδα φράουλα  






Συστατικά συνταγής
Για την βάση:
  • 200γρ. μπισκότα τύπου πτι μπέρ
  • 110γρ. βούτυρο λιωμένο (όχι καυτό)
Για την γέμιση:
  • 300γρ. τυρί κρέμα
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
  • 1 συσκευασία μαρμελάδα φράουλα
Οδηγίες συνταγής
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο. Αφού γίνει μια μάζα παίρνουμε μια φόρμα δακτυλίδι 20 εκ. και πιέζουμε το μίγμα στον πάτο μέχρι να απλωθεί καλά. Βάζουμε τη φόρμα στο φούρνο & ψήνουμε για 10 – 12. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τη σαντιγύ απαλά. Στρώνουμε τη γέμιση μέσα στη φόρμα και από πάνω τη μαρμελάδα με απαλές κινήσεις. Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου και ξεφορμάρουμε πριν σερβίρουμε.

Διάρκεια: 20' προετοιμασία + 12' ψήσιμο + 4 ώρες ψύξη



ευχαριστούμε πολύ το www.lovecooking.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More