Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΡΑΓΑΔΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΛΥΣΗ ;

ragades-386Πόσο εύκολο και ασφαλές είναι να προχωρήσω σε κάποια αισθητική επέμβαση με λέιζερ για τη διόρθωση των ραγάδων που με ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια;
Κόκκινες ή άσπρες οι ραγάδες είναι ένα αντιαισθητικό φαινόμενο που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες και οφείλεται σε γενετικούς και μη παράγοντες, όπως π.χ. στις αυξομειώσεις βάρους. Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που ταλαιπωρούνται από αυτό το αισθητικό πρόβλημα, μπορείτε να περιορίσετε την εμφάνισή τους στο δέρμα με τις ακόλουθες θεραπείες:

• Ανάπλαση Δέρματος με pixels (περίπου 3-5 εφαρμογές)
Η μέθοδος βασίζεται στην επιλεκτική καταστροφή του στόχου με μικρο-ακτίνες που εισχωρούν τμηματικά στην επιδερμίδα, αφήνοντας ανέπαφα τα σημεία, όπου οι ιστοί είναι υγιείς και επιταχύνοντας ως εκ τούτου τη διαδικασία της επούλωσης. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα και στοχεύει μόνο στα σημεία που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος, όπως είναι π.χ. οι ραγάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 10-15 λεπτά περίπου, ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία.

• Με ραδιοσυχνότητες (5-6 εφαρμογές)
Πρόκειται για ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων και την ταυτόχρονη ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας καθώς και της εμφάνισης στα σημεία που θέλουμε να «σβήσουμε» τις ραγάδες. Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα στις περιοχές που κάνουν συνήθως αισθητή την παρουσία τους οι ραγάδες. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εντείνει τη σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εξίσου αποτελεσματική είναι όμως και στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές που εμφανίζουν χαλάρωση.


www.myworld.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More