Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ

Ένας παράξενος οίκος ανοχής υπάρχει στην Ινδονησία σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF. Ασυνείδητοι έμποροι έχουν φυλακίσει κυριολεκτικά περισσότερους από 12 θηλυκούς ουρακοτάγκους, αφού είναι όλοι τους ξυρισμένοι και αλυσοδεμένοι ώστε να μην μπορούν να το σκάσουν. Οι επιτήδειοι αυτοί έμποροι χρησιμοποιούν τα ζώα αυτά για να προσφέρουν ευχαρίστηση σε πελάτες με περίεργα σεξουαλικά γούστα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Οι θηλυκοί αυτοί ουρακοτάγκοι είναι αναγκασμένοι να ντύνονται με ροζ νεγκλιζέ κι εσώρουχα με παγιέτες και έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις διεστραμμένων μυαλών. Ο οίκος ανοχής αυτός έχει δημιουργηθεί ειδικά για ουραγκοτάγκους από λαθρέμπορους άγριων ζώων στο Νότιο Καλιμαντάν.
Πριν λίγες μέρες, μέλη της οργάνωσης “Borneo Orangutan Survival Foundation”, έκαναν μια προσπάθεια να σώσουν μερικά από τα βασανισμένα αυτά ζώα. Στην αστραπιαία προσπάθεια τους αυτή κατάφεραν να να σώσουν την Ρόζα και μερικές ακόμα θηλυκές από τα κλουβιά τους, αφού οι μαφιόζοι που λειτουργούν τον οίκο ανοχής για ουραγκοτάγκους δεν αστειεύονται. Ήδη, τους τελευταίους μήνες έχουν χάσει την ζωή τους τρεις συνεργάτες της οργάνωσης, οι επικεφαλείς της οποίας υποστηρίζουν ότι πίσω από τις δολοφονίες τους κρυβόταν η μαφία.
Στις προσπάθειες διάσωσης μαζί με την ομάδα ήταν και ο αστέρας της γερμανικής τηλεόρασης, Χάνες Γιανίκε, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ και ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος από τα όσα είδε στην περιοχή του Νότιου Καλιμαντάν και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίζει στο εξής το έργο της οργάνωσης του Βόρνεο, συγκινημένος από το δράμα των άγριων ζώων.
Όσων αφορά τώρα το τι θα απογίνουν τα ζώα που κατάφεραν να σωθούν, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η καλύτερη λύση για μια ομαλή προσαρμογή των άγριων ζώων, τα οποία έχουν υποστεί σοκ, είναι να έρθουν σε επαφή με τους ομοίους τους στην ζούγκλα, ώστε να προσαρμοστούν σιγά-σιγά στη φυσιολογική ζωή και να μην μεταφερθούν σε ζωολογικούς κήπους.
Οι σκηνές από τον οίκο ανοχής των ουραγκοτάγκων τραβήχτηκαν με κρυφή κάμερα και οι φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν από την γερμανική εφημερίδα “Bild”.

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2008/08/ourakotagkoi-oikos/#ixzz1QZGiVTw6

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More