μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο)
250 γρ. γκούντα
200 γρ. ζαμπόν
1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο
βούτυρο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε και το γάλα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε.
ευχαριστουμε το greekcook.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου