Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΕΠΕΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ


Ένας άντρας από τη Ρωσία μην αντέχοντας την γκρίνια της γυναίκας του έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος τους δύο φορές και σώθηκε!
Ο κύριος Alexei Roskov αφού είχε καταναλώσει δυο μπουκάλια βότκα άνοιξε το παράθυρο της κουζίνας και έπεσε από πέμπτο όροφο χωρίς να πάθει ζημιά!
Η σύζυγός του Yekaterina έμεινε άναυδη από την αψυχολόγητη κίνηση του άντρα της και έντρομη κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο.
Ο 22χρονος άντρας ανέβηκε με τις σκάλες στο διαμέρισμα και είδε την γυναίκα του να του «φωνάζει: τι έκανες;» και έτσι αποφάσισε να πηδήξει και δεύτερη φορά από το μπαλκόνι!
«Δεν έχω ιδέα γιατί πήδηξα την πρώτη φορά. Όμως μόλις ανέβηκα πάνω και την άκουσα να φωνάζει αισθάνθηκα ότι ήταν καλύτερα να φύγω και έτσι έπεσα πάλι από το παράθυρο», είπε ο κύριος Alexei Roskov.
Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου δεν πίστευαν τα μάτια τους αφού μετά από δυο πτώσεις το μόνο που είχε ήταν κάποιες μικρές γρατσουνιές και μώλωπες!Διαβάστε περισσότερα: CLOPYPASTE: Έπεσε από το μπαλκόνι δύο φορές για να γλιτώσει τη γκρίνια της γυναίκας του και σώθηκε! http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/05/blog-post_3109.html#ixzz1PWDYPmnT

Under Creative Commons License: Attribution

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More