Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Υλικά:
Οι ποσότητες σ' εσάς ανάλογα πόσες θέλετε να φτιάξετε.
Αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι
Εκτέλεση:

Βάζετε το αλεύρι σε βαθύ μπώλ και ρίχνετε τόσο νερό, όσο χρειαζεται να γίνει ένας αραιότατος χυλός
Ρίχνετε και το αλατάκι
Στο μεταξύ βάζετε λάδι σε τηγάνι κι όταν καλοκάψει ρίχνετε κουταλιές απ' τον χυλό.
Παίρνουν γρήγορα χρώμα. Τις γυρνάτε μια φορά
Τις σερβίρετε πασπαλισμένες με ζάχαρη ή ακόμα καλύτερα με μέλι. Γίνονται πολύ τραγανές καθότι λεπτότατες.
Τώρα, αν θέλετε ναχουν ζυμαράκι, κάνετε πιο πηχτό χυλό, προσθέτετε μαγιά ή μπύρα ή ακόμα γάλα και αβγό αν δεν νηστεύετε.
Εμάς μ άρεσε ακριβώς ότι ήταν πολύ τραγανές και δεν νοιώθαμε το ζυμάρι.


Δυσκολία     Μικρή
 
 
 
 
greekcook.gr

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

ποσα θες να ρθεις να μου τις φτιαξεις? αλλα να ναι οπως την εικονα :(

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More