Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, TEZA .GR

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, TEZA .GR

Η εταιρεία απολυμάνσεων teza.gr αποτελεί μία απο τις κορυφαίες επιλογές στις εταιρείες απεντόμωσης απολύμανσης στο Ηράκλειο Κρήτης.
Με τεχνογωσία, εξοπλισμό και εξιδεικευμένους γεωπόνους  λύνουν κάθε προβλημα απολύμανσης – απεντόμωσης στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.
Η εταιρείες απολύμανσης – απεντόμωσης όπως η teza.gr αποτελούν τη μόνη λύση για να απαλαγείτε από τα έντομα που μεταφέρουν παθογόνους οργανισμούς και καθιστούν την οικία μας προβληματική για διαβίωση.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η TEZA ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ είναι μια ιδιαίτερα δυναμική εταιρεία στον τομέα των εξειδικευμένων απολυμαντικών εφαρμογών. Ασχολείται αποκλειστικά και μεθοδικά με απολυμάνσειςαπεντομώσειςμυοκτονίεςκαταπολέμηση τερμιτώνυποκαπνισμούς (fumigations) ,  και κάθε  πρόβλημα από παράσιτα που μπορεί να σας απασχολεί, με εγγυημένα αποτελέσματα.
Στο Ηράκλειο Κρήτης μας εμπιστεύονται επειδή:
 Διαθέτουμε μόνιμο προσωπικό.
 Δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα με έντομα, τρωκτικά & φίδια.
Την επέβαση θα την υλοποιήσουν μπνο γεωπόνοι.
Προσφέρουμε συνεχής κάλυψη.
 Τα συνεργεία  απεντόμωσεις είναι εξοπλισμένα με  σύγχρονα μηχανήματα.
 Έχουμε οικονομικές  χρεώσεις.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Σε κάθε εφαρμογή του συνεργείου μας, εκδίδουμε πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας στο οποίο αναφέρονται όλες οι εργασίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν. Επιπλέον, σας συμβουλεύουμε σχετικά με όλα τα αρχεία που είναι απαραίτητα για την επιχείρησή σας και αφορούν τις υγειονομικές υπηρεσίες, δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευ
Η εταιρεία απολυμάνσεων στο Ηράκλειο Κρήτης  με διαρκή ενημέρωση και συνεργασία με εργαστήρια του Μεσογειακού Παν/μίου βρίσκωνται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και παρακολουθούν με επιστημονικό τρόπο τις προσβολές παθογόνων οργανισμών.
Η εταιρεία απολυμάνσεων TEZA ξεχωρίζει για την αρτιότητα που παρουσιάζουν όλες της εφαρμογές.
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας, πλήρως φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
Σε εμάς  θα βρείτε απαντήσεις σε κάθε πρόβλημα παρασίτων, εντόμων, μυοκτονίας και απολύμανσης  που σας απασχολεί και θα πάρετε συμβουλές από γεωπόνους εντομολόγους με εξιδίκευση στο pest control.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More