Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Tο SEO (Search engine optimization) μπορεί τελικά να φέρει χρήματα στην επιχείρησή σας?


Το SEO (search engine optimization)   είναι η διαδικασία με την οποία θα βελτιωθεί η θέση της ιστοσελίδας σας στην κατάταξη της google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης με επιλεγμένες λέξεις κλειδιά ή εκφράσεις.

Αν π.χ. πουλάτε γυαλιά μυωπίας  στο Ηράκλειο Κρήτης… θα ήταν πολύ σημαντικό κατά την  διαδικασία αναζήτησης που χρήστης ψάξει με τις λέξεις «γυαλιά μυωπίας» , «Ηράκλειο Κρήτης » να εμφανιστείτε στα αρχικά αποτελέσματα της πρώτης σελίδας της google  .
H διαδικασία αυτή ώστε να κατακτήσετε την υψηλή θέση ονομάζετε SEO.Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτικά μεγάλη πιθανότητα να σας γνωρίσει ο υποψήφιος πελάτης αν βέβαια επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη για Search Engine Optimization (SEO)στο Ηράκλειο Κρητης .

Αν π.χ. πουλάτε γυαλιά μυωπίας  στο Ηράκλειο Κρήτης… θα ήταν πολύ σημαντικό κατά την  διαδικασία αναζήτησης που χρήστης ψάξει με τις λέξεις «γυαλιά μυωπίας» , «Ηράκλειο Κρήτης » να εμφανιστείτε στα αρχικά αποτελέσματα της πρώτης σελίδας της google  .
H διαδικασία αυτή ώστε να κατακτήσετε την υψηλή θέση ονομάζετε SEO.
Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτικά μεγάλη πιθανότητα να σας γνωρίσει ο υποψήφιος πελάτης αν βέβαια επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη για Search Engine Optimization στο Ηράκλειο Κρητης .

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

Πολύ καλό εισαγωγικό άρθρο για το seo. Το τελευταίο είναι το καλύτερο εργαλείο του digital marketing για να αυξήσει μια ιστοσελίδα τα έσοδα της. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πλέον το διαδικτυο για να εντοπίσουν τα προιόντα που τους ενδιαφέρουν. Αν η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των επισκεπτών της από υποψήφιους πελάτες και συνεπώς θα αυξηθούν τα έσοδα σας στον αντίστοιχο βαθμό.

Εννοείται πως το SEO θα φέρει χρήματα σε μία επιχείρηση, καθώς θα φέρει πολλούς καινούργιους επισκέπτες – υποψήφιους πελάτες στην ιστοσελίδα. Αρκεί να γίνει σωστά η δουλειά τόσο στα πλαίσια της ίδιας της ιστοσελίδας, όσο και πέρα από αυτά. Το traffic που θα προκύψει από τη πρώτη θέση στις αναζητήσεις θα πάει στράφι αν το site δεν είναι ειδικά διαμορφωμένο για να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.

Αν μια ιστοελίδα δεν είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης (αυτό σημαίνει το SEO = Search Engine Optimization), τότε είναι σαν να μην υπάρχει, αφού το 99% των χρηστών του διαδικτύου κάνει τη περιήγηση του σε αυτό αποκλειστικά μέσω των search engines.Επίσης, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών επισκέπτονται μόνο τις σελίδες στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων.Με απλά λόγια, δε νοείται επαγγελματικό site χωρίς SEO

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More