Υλικά
- 1 κούπα καρπούζι, κομμένο σε κύβους (αφαιρέστε τα κουκούτσια)
- 60 ml Λευκό ρούμι
- 1 κουταλιά της σούπας nectar agave
- Λίγο αλάτι
- Χυμό από 1 ½ λάιμ (3 κουταλιές περίπου)
- Θρυμματισμένος πάγος
- 5 φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση
- Βάλτε το καρπούζι, το ρούμι, το nectar agave και το χυμό λάιμ σε μπλέντερ και χτυπήστε τα έως ότου το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο
- Γεμίστε ένα ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο
- Βρέξτε με λίγο νεράκι το στόμιο του ποτηριού εξωτερικά και ακουμπήστε το στο αλάτι
- Σουρώστε το μείγμα στο ποτήρι και προσθέστε τα φύλλα δυόσμου.
- Ανακατέψτε το μείγμα
- Σερβίρετε
Eικόνα: whatkatieate
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου