Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Κοκτέιλ καρπούζι


Υλικά
  • 1 κούπα καρπούζι, κομμένο σε κύβους (αφαιρέστε τα κουκούτσια) 
  • 60 ml Λευκό ρούμι
  • 1 κουταλιά της σούπας nectar agave
  • Λίγο αλάτι
  • Χυμό από 1 ½ λάιμ (3 κουταλιές περίπου)
  • Θρυμματισμένος πάγος
  • 5 φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση
  1. Βάλτε το καρπούζι, το ρούμι, το nectar agave και το χυμό λάιμ σε μπλέντερ και χτυπήστε τα έως ότου το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο
  2. Γεμίστε ένα ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο
  3. Βρέξτε με λίγο νεράκι το στόμιο του ποτηριού εξωτερικά και ακουμπήστε το στο αλάτι 
  4. Σουρώστε το μείγμα στο ποτήρι και προσθέστε τα φύλλα δυόσμου.
  5. Ανακατέψτε το μείγμα
  6. Σερβίρετε
Eικόνα: whatkatieate

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More