Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ασκήσεις που προκαλούν οργασμό (άνευ σεξ)

Γιόγκα και θα δεις αστεράκια!

Μην ψάχνεις τον οργασμό σου στο σεξ μαζί του! Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δεις χαρά εκεί χαμηλά


Όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα, ο οργασμός μπορεί να σε βρει και στο γυμναστήριο κάνοντας συγκεκριμένες ασκήσεις.
Η έρευνα έρχεται από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα όπου εξέτασε δεκάδες γυναίκες ηλικίας 18- 63 ετών οι οποίες αποκάλυψαν πως ήρθαν σε οργασμό κάνοντας τουλάχιστον 10 διαφορετικές ασκήσεις.
Φωτογραφία Νο2: κι ο οργασμός έρχεται στην καρέκλα του καπετάνιου
Φωτογραφία Νο2: κι ο οργασμός έρχεται
στην καρέκλα του καπετάνιου
Οι περισσότεροι οργασμοί -πάνω από τους μισούς - ήρθαν κατά την εκγύμναση των κοιλιακών ενώ πρώτη σε ηδονή φαίνεται να είναι η άσκηση πάνω στο μηχάνημα που καλείται ''captain's chair'' (δες την φωτογραφία Νο2).
Άλλες διάσημες οργασμικές ασκήσεις αποδείχτηκαν το γνωστό μας ποδηλατάκι στον αέρα (ξαπλώνεις, σηκώνεις τα πόδια στον αέρα και κάνεις πετάλι) αλλά και οι κοιλιακοί πάνω σε μπάλα.
Οργασμό είχαν κάποιες συμμετέχουσες στην έρευνα κάνοντας βάρη, ή με το ανερχόμενο spinning παρόλο που το σεξ ήταν το τελευταίο πράγμα που σκέφτονταν.
Η υπεύθυνη της έρευνας Ντέμπι Χέρμπενικ (Debby Herbenick) τόνισε πως ανάμεσα στις ασκήσεις που συνδέθηκαν με την επίτευξη οργασμού σε γυναίκες, ήταν και το να σκαρφαλώνεις σε σκοινί και το να κάνεις στατικό ποδήλατο.
Οι οργασμοί κατά την εκγύμναση κοιλιακών δεν είναι πάντως φρέσκο νέο. Οι πρώτες μαρτυρίες προέκυψαν το 1953 αλλά από τότε δεν υπήρξε επιστημονική έρευνα.
Όπως φαίνεται, το κλειδί είναι η ενεργοποίηση των μυών του κορμού που προκύπτει από ασκήσεις όπως η γιόγκα ή η άρση βαρών.
Η υπεύθυνη της έρευνας πρόσθεσε πως τα ευρήματα είναι ενδιαφέρονται επειδή υποστηρίζουν πως ο οργασμός δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ένα σεξουαλικό γεγονός.
15% των γυναικών που ήρθαν σε οργασμό κατά την άσκηση, ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να ελέγξουν το συμβάν και πως είχαν τύψεις μάλιστα γι' αυτό που τους συνέβη.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο ''Journal Sexual and Relationship Therapy'' και υθποστηρίζει πως το φαινόμενο μπορεί να συμβεί εύκολα σε οποιαδήποτε γυναίκα χωρίς να είναι ξεκάθαροι οι παράγοντες που το ενισχύουν. Μάλιστα, οι ερευνητές βρήκαν τις 370 γυναίκες που είχαν κάποιο τέτοιο επεισόδιο μέσα σε 5 εβδομάδες μόνο.
Ασκήσεις που συνδέονται με τον γυναικείο οργασμό σε ποσοστά:
Κοιλιακοί: 51.4%
Βάρη: 26.5%
Γιόγκα: 20%
Ποδήλατο: 15.8%
Τρέξιμο: 13.2%
Περπάτημα/ Σκαρφάλωμα: 9.6%


πηγή: womenonly.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More