Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ποια θρυλική σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 21 χρόνια;

Κάνει πρεμιέρα απόψε με σύνθημα: "Επιστρέφουν! Όχι, δεν ονειρεύεσαι"!

Η θρυλική τηλεοπτική σειρά Ντάλας κάνει πρεμιέρα σήμερα στην αμερικανική τηλεόραση, σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ακτίνες φωτός λούζουν τη γνώριμη πρόσοψη της λευκής έπαυλης, ο φακός κάνει ζούμ στα αρχικά "SF" της μεγάλης καγκελόπορτας και η γνωστή μελωδία στους τίτλους ηχεί και πάλι μετά από 21 χρόνια!

Όπως γράφει η Espresso, παρά τις δολοπλοκίες, τις ζήλειες και τα ερωτικά τρίγωνα που παραμένουν αναλλοίωτα με τα χρόνια, οι παραγωγοί της σειράς υπόσχονται ότι το νέο Ντάλας θα είναι προσαρμοσμένο στην Αμερική του 2012, αντικατοπτρίζοντας όλες τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί, ακόμη και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Έτσι, ο γιός του JR, Τζον Ρος, τον οποίον υποδύεται ο Τζος Χέντερσον, θέλει να κάνει γεωτρήσεις για πετρέλαιο στο Σάουθφορκ, ενώ ο Κρίστοφερ, τον οποίο υποδύεται ο Τζέσε Μέτκαλφ, επιθυμεί να στραφεί το ενδιαφέρον της Wing Oil στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο πραγματικός έρωτας της ζωής του Κρίστοφερ, η Έλενα (Τζορντάνα Μπρούστερ), είναι σύντροφος του Τζον Ρος, ενώ ο Μπόμπι είναι παντρεμένος με την Αν (Μπρέντα Στρονγκ).

Στους βασικούς ρόλους του Μπόμπι και του JR επιστρέφουν ο Πάτρικ Ντάφι και ο Λάρι Χάγκμαν, παρά την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του, αντίστοιχα, ενώ η Λίντα Γκρέι επιστρέφει ως Σου Έλεν, η οποία στα ένδοξα χρόνια του αλκοολισμού της μουρμούριζε μέσα από τα δόντια της την περίφημη φράση "να σε πάρει ο διάολος, "JR".

Το νέο "Ντάλας" θα προβάλλεται στο συνδρομητικό κανάλι TNT και όχι στο CBS, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία από το 1978, έως και το 1991 που έριξε τίτλους τέλους.

Θυμηθείτε πως είχε τελειώσει η σειρά:
Πηγή: Espresso
αναδημοσίευση από: zappit.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More