Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Brangelina: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους;



Μπορεί πολλοί να αναρωτήθηκαν μόλις είδαν τις φωτογραφίες αν το ζευγάρι έκανε τελικά το μεγάλο βήμα και παντρεύτηκε νωρίτερα απ' ότι είχε ανακοινώσει. Με μια πιο προσεχτική ματιά, όμως καταλαβαίνουμε ότι οι νεόνυμφοι δεν είναι οι Brangelina.
Πρόκειται για σωσίες του ζευγαριού που πόζαραν ντυμένοι γαμπρός και νύφη μπροστά στο φωτογραφικό φακό της Alison Jackson. Και, ενώ, το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να είναι το απόλυτο λαβράκι για τους παπαράτσι, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια προσεκτική φωτογράφηση της Jackson.
 Η συγκεκριμένη φωτογράφος, μάλιστα, έχει αναπαραστήσει πολλές φορές μεγάλα events που πρόκειται να συμβούν χρησιμοποιώντας σωσίες και η δουλειά της είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη. Μεγάλη εντύπωση είχαν κάνει και οι λήψεις που είχε τραβήξει πέρσι με σωσίες του πρίγκιπα William και της Catherine στο παλάτι.
Όπως όλα δείχνουν πάντως η Angelina και ο Brad δεν παντρεύτηκαν ακόμη και μάλλον τώρα ετοιμάζονται για τις Cannes και όχι για το γάμο που έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει τον Αύγουστο.
Δες φωτογραφίες:



πηγή: tlife.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More