Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στικούδη για πανό: «Δεν καταλαβαίνω τι λένε»


Το Κατερινάκι λοιπόν που έκανε guest εμφάνιση στον τελικό της Κύπρου προκάλεσε πανο-κό όπως είχατε διαβάσει και εδώ, αφού στο γήπεδο υπήρχε ένα τεράστιο πανό με το σύνθημα: «εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό», που καθόλου δεν την ενθουσίασε ομολογουμένως.

Το κορίτσι λοιπόν έδωσε την απάντηση της για το πανό όπως διαβάσαμε στην Espresso: «Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε. Δεν μπορώ να κρίνω τους οπαδούς μιας ομάδας και τους ανθρώπους μιας χώρας, επειδή αποφάσισαν να γράψουν ένα σύνθημα σε ένα πανό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόση έκταση όλο αυτό. Ποιος δίνει σημασία σε όλα αυτά; Νομίζω πως ο καθένας πορεύεται με αυτά που έχει και κάνει, και με αυτά που έχει μέσα στο μυαλό του. Δε στεναχωριέμαι καθόλου και κάθε άσχημο σχόλιο με κάνει ακόμα πιο δυνατή. Δεν καταλαβαίνω τι λένε», δήλωσε η τραγουδίστρια-μοντέλο Κατερίνα. Μωρέ άσε και καταλάβαμε όλοι οι υπόλοιποι κουκλίτσα...


 Σου λέει δεν πάνε να φώναζαν συνθήματα και να είχαν πανό το κορίτσι δεν καταλαβαίνει τίποτα «ετοιμάζω νέο τραγούδι και σε λίγες ημέρες θα γίνει και το γύρισμα για το video clip που θα διαρκέσει δυο ημέρες», είπε χαρακτηριστικά και εμείς αναμένουμε!




womenonly.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More