Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κηδεία Βίσση: Ράκος η Άννα, τραγική σύμπτωση για Λία

Συγκλονισμένη είναι η Άννα Βίσση από τον χαμό του πατέρα της, Νέστορα και μαζί με τις αδελφές της, Λία και Νίκη και τη μητέρα της, Σοφούλα το μεσημέρι της Τρίτης του είπαν το τελευταίο αντίο.πηγη showtime-cy


Η διάσημη τραγουδίστρια, ήταν συντετριμμένη και ντυμένη στα μαύρα προσπαθούσε να στηρίξει τη μητέρα της, την οποία δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο κυπριακό showtime-cy, η Βίσση μοιάζει με τραγική φιγούρα, που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει τις υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας. Μάλιστα, ήταν εκείνη που με τρεμάμενη φωνή εκφώνησε τον επικήδειο του αγαπημένου της πατέρα. Τα λόγια συγκινητικά και η ίδια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
«Όσο και να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς τον θάνατο, τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο. Μαζευτήκαμε όλοι εδώ σήμερα για να σου πούμε πόσο πολύ σ' αγαπάμε και πόσο σημαντικός ήσουν όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μας. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να σου φορέσουμε δύο άσπρα φτερά για να σε συνοδεύσουν στο νέο σου ταξίδι».
Απαρηγόρητες, όμως, ήταν και οι δύο αδελφές της, Λία και Νίκη, οι οποίες επίσης είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. Μάλιστα, για τη Λία η μοίρα τής έκανε ένα κακόγουστο αστείο, αφού τη μέρα της κηδείας ήταν τα γενέθλια της!


womenonly

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More