Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Έχει να ξυριστεί εδώ και 18 μήνες

Άφησε άφωνους κοινό και παρουσιαστές και την... μάθαμε κι εμείς!


Η Emer O’ Toole ήταν καλεσμένη στην βρετανική εκπομπή «This Morning» για να μιλήσει για το γεγονός ότι δεν έχει ξυριστεί εδώ και 18 μήνες.

Η 28χρονη αποφάσισε να εγκαταλείψει το ξύρισμα, για να δει αν θα μπορούσε να μάθει να αγαπάει το σώμα της με τις τρίχες, αλλά και για να καταγράψει την αντίδραση του κόσμου.

Η Emer άφησε άφωνους το κοινό και τους παρουσιαστές, όταν τους έδειξε περήφανα τις τρίχες στις μασχάλες και στα πόδια της. Συνειδητοποίησε ότι η πίεση είναι μεγάλη για τις γυναίκες και ελπίζει ότι με την πρωτοβουλία της αυτή θα αλλάξει τις απαιτήσεις των ανδρών.





Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Ο θειος μου ο Αχχιλεας ηταν παντα ανησηχος και μεγαλος ζαβολιαρης. Στην ηλικια των εξη με επτα ετων (δεκαετια του πενηντα) μη εχωντας τηλεοραση, ραδιοφωνο, κινηματογραφο, παιχνιδια,η αλλες πηγες εξελιγμενης διασκεδασης, ανακαλυπτε μονος του τροπους για να χαριζει γελιο στον εαυτο του και στους αλλους. Στο χωριο λοιπον το Δροσερο Πτολεμαιδας οπου γεννηθηκε και ζουσε, στην περιοδο που μαζευανε τα καλαμποκια απο τα χωραφια πηρε δυο καταμαυρες τουφες-φουντες απο την κορυφη των καλαμποκιων και με λιγη αλευροκολλα τις στεραιωσε στις μασχαλες του. Μετα καθως ηταν μαζεμενη ολη η οικογενεια στον "οντα" (καθιστικο-κουζινα)μπροστα στην ανυποπτη μανα του σηκωνει τα δυο χερια του δηθεν για να παρει κατι απο το "ντολαπ" .Η κραυγη της μανας του (γιαγια Ζαχαρενια) ηταν αρκετη για να παρασυρει στο ξεκαρδιστικο γελιο οχι μονο ολη την υπολοιπη οικογενεια οχι μονο ολο το χωριο, αλλα ακομη και σημερα μνημονευοντας αυτην ομορφη φαρσα να γελαμε κι εμεις και την τοποθετουμε στο μικρο ντουλαπακι της οικογενιακης μας ιστοριας. Chrislift. www.technicalshow.blogspot.com

Πολύ όμορφη η ιστορία σου! Είναι σημαντικό να έχουμε να θυμόμαστε αστείες οικογενειακες στιγμές μετά απο χρόνια!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More