Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της... μέσω facebook

Συνελήφθησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου και αφορά σε μια μητέρα που έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της. Η 32χρονη Αμερικανίδα Μίστι Άτκινσον ( Mistie Atkinson) συνελήφθη, αφότου εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το έφηβο παιδί της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η εξωφρενική σχέση ξεκίνησε όταν η μητέρα άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μέσω facebook! Επιπλέον, στο κινητό τηλέφωνο του ανήλικου αγοριού βρέθηκαν αποθηκευμένα βίντεο, στα οποία η 32χρονη του “πρόσφερε”... στοματικό σεξ.

Ο νεαρός ζούσε μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε και την πλήρη κηδεμονία του. Υπήρξαν μάλιστα ισχυρισμοί ότι ο 16χρονος δεν είχε δει ποτέ πριν την βιολογική του μητέρα, ούτε η 32χρονη φανταζόταν ότι ο νεαρός ήταν το παιδί της που είχε εγκαταλείψει.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί διαψεύδονται από τους ερευνητές της αστυνομίας, οι οποίοι σύμφωνα με τη Daily Mail δήλωσαν ότι: “Τόσο η Άτκισον όσο και το θύμα γνώριζαν ότι η σχέση τους ήταν μάνας-γιου”.

Η Μίστι Άτκινσον κρατείται πλέον σε φυλακή της Νάπα στην Καλιφόρνια και αντιμετωπίζει κατηγορίες για αιμομιξία, στοματικό σεξ με ανήλικο και αποστολή επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή της ανέρχεται στα 200.000 δολάρια.

Δείτε τη φωτογραφία της:


newsbeast

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More